Hyppää tuhansien kirjojen huikeaan maailmaan ja ylläty, kuinka helppoa, innostavaa ja rentouttavaa hyvien äänikirjojen kuuntelu on hyvillä kuulokkeilla.

Jos Sinulla ei ole vielä äänikirjoihin ja puheluihin sopivia huippukuulokkeita, saat sellaiset nopealla ilmaisella toimituksella suoraan postilaatikkoon.

Saat 15% alennuksen koodilla: LISTENJOY

Palvelu on kuukauden ilmainen

  • Rekisteröidy palveluun sivulla bookbeat.com/fi/joyactor
  • Lataa BookBeat applikaatio kännykälle Google Play-kaupasta tai App Storesta
  • Voit ruveta heti kuuntelemaan äänikirjoja
Lahjajakson jälkeen palvelu maksaa 16,90 €/kk. Jos et halua jatkaa palvelua maksullisena, voit irtisanoa sen milloin tahansa yhdellä klikkauksella palvelun nettisivuilla lahjajakson aikana. Merkitse heti kalenteriin lahjajakson päättymispäivä, niin muistat sen helposti. Lahja koskee vain uusia BookBeat-asiakkaita.

Tuhansia ääni- ja e-kirjoja kaikkiin makuihin

Uutuuksia, klassikoita, viihdettä ja elämänhallintaa. Kuuntele ja lue niin paljon kuin haluat ja missä haluat (lataus myös offline-tilaan). Opiskele ja kehitä itseäsi kirjojen avulla, kuuntele jännitystä ja viihdettä kun liikut, ajat autolla (pidä toinen korva vapaana), teet kotitöitä tai vaikka bussipysäkillä. Kun kuulokkeisiin tulee puhelu, äänikirja katkeaa automaattisesti ja jatkuu samasta kohdasta puhelun jälkeen.

Kuuntele nopeutettuna

Voit kuunnella eri nopeuksilla kirjoja, sillä JoyActor-kuulokkeissa on uskomattoman tarkka äänenlaatu.

Opiskele kieliä

Voit kuunnella samoja tai eri kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi myös hidastetulla toistonopeudella, ja voit samalla opiskella kieliä.
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.