JoyActor lahjoittaa Sinulle kuukaudeksi BookBeatin

Hyppää tuhansien kirjojen huikeaan maailmaan ja ylläty, kuinka helppoa, innostavaa ja rentouttavaa hyvien äänikirjojen kuuntelu on hyvillä kuulokkeilla.

bookbeat-joyactor

Hyödynnä myös 15 % alennus kuulokkeisiin

Jos Sinulla ei ole vielä äänikirjoihin/puheluihin sopivia huippukuulokkeita, saat ne nopealla ilmaisella toimituksella suoraan postilaatikkoon ja vielä nyt 15 % alennuksella koodilla:

LISTENJOY

 


Palvelu on kuukauden ilmainen

  1. Rekisteröidy palveluun nettisivuilla https://www.bookbeat.com/fi/joyactor
  2. Lataa kännykän applikaatio Google Play-kaupasta tai App Storesta
  3. Voit ruveta heti kuuntelemaan ja lukemaan kirjoja

Lahjajakson jälkeen palvelu maksaa 16,90 €/kk. Jos et halua jatkaa palvelua maksullisena, voit irtisanoa sen milloin tahansa yhdellä klikkauksella palvelun nettisivuilla lahjajakson aikana. Merkitse heti kalenteriin lahjajakson päättymispäivä, niin muistat sen helposti. Lahja koskee vain uusia BookBeat-asiakkaita.

 

Tuhansia ääni- ja e-kirjoja kaikkiin makuihin. Uutuuksia, klassikoita, viihdettä ja elämänhallintaa. Kuuntele ja lue niin paljon kuin haluat ja missä haluat (lataus myös offline-tilaan).

Opiskele ja kehitä itseäsi kirjojen avulla, kuuntele jännitystä ja viihdettä kun liikut, ajat autolla (pidä toinen korva vapaana), teet kotitöitä tai vaikka bussipysäkillä. Kun kuulokkeisiin tulee puhelu, äänikirja katkeaa automaattisesti ja jatkuu samasta kohdasta puhelun jälkeen.

 

Kuuntele nopeutettuna

Voit kuunnella eri nopeuksilla kirjoja, sillä JoyActor-kuulokkeissa on uskomattoman tarkka äänenlaatu.

 

Opiskele kieliä

Voit kuunnella samoja tai eri kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi myös hitaammin ja voit samalla opiskella kieliä.