joyactor

Kuuntele musiikkia tai äänikirjoja.

Mittaa unta, sykettä ja liikkumista.

Nauti liikkumisesta.

Siis täydellinen urheilupaketti.

Rajoitettu erä. Max 2 kpl / asiakas.

Urheilupaketti

Olitpa sitten huippu-urheilja tai sunnuntaikävelyitä harrastava, saat varmasti tehoa ja iloa liikkumiseen lisää JoyActorin langattomilla huippukuulokkeilla sekä aktiivisuusrannekkeella. Paketin normaalihinta on 184,90 €, mutta saat sen nyt 125,90 € alennuksella, vain 59 € sisältäen postikulut!
Kotimaisen JoyActorin tuotteilla varustettu urheilupaketti - nyt huippuedulla CityShopperi -uutiskirjeen tilaajille! Pakettiin sisältyy sykemittauksella varustettu aktiviisuusranneke, langattomat nappikuulokkeet sekä kuukauden BookBeat-äänikirjat.

Go HR

Unen-, sykkeen- ja liikkumisen mittausta. Yksi markkinoiden tyylikkäimmistä aktiivisuusrannekkeista. Go HR on muotoiltu ja suunniteltu tarkoin, ranneke onkin valikoimamme ohuin ja kevyin ranneke (vain 18g), joka sopii kaikkiin tyyleihin. Laitteen käyttö on mutkatonta älypuhelimeen (Android/IOS) ladattavalla sovelluksella, josta näet reaaliaikaisesti tiedot.

Normaalihinta 109 €

SportMate

Langattomat nappikuulokkeet ovat huippu-urheilijoiden suosikit. SportMaten soundia ja syvää bassoa on kehuttu. Ne pysyvät täydellisesti korvissa ja ovat erittäin kevyet ja mukavat. Ohuen rakenteen ansiosta ne eivät tule lainkaan korvasta ulos ja mahtuvat kypäriin ja päähineisiin. Kuulokkeissa on erittäin laadukas mikrofoni, uusin bluetooth-teknologia ja niissä on pitkä akun kesto.

Normaalihinta 59 €

Äänikirjoja

Hyppää tuhansien kirjojen huikeaan maailmaan ja ylläty, kuinka helppoa, innostavaa ja rentouttavaa hyvien äänikirjojen kuuntelu on hyvillä kuulokkeilla. JoyActor lahjoittaa tilauksen tehneille kuukaudeksi BookBeatin.

Normaalihinta 16,90 €

Tuotetiedot

JoyActor GO HR

Go+ HR on yksi markkinoiden tyylikkäimmistä aktiivisuusrannekkeista. Go+ HR on muotoiltu ja suunniteltu tarkoin, ranneke onkin valikoimamme ohuin ja kevyin ranneke (vain 18g), joka sopii kaikkiin tyyleihin. Laitteen käyttö on mutkatonta älypuhelimeen (Android/IOS) ladattavalla sovelluksella, josta näet reaaliaikaisesti tiedot. Testaaja-asiakkaamme ovat ylistäneet aiempia rannekemallejamme.

  • Intuitiivinen, helppo ja visuaalinen käyttöliittymä herkällä kosketusnäytöllä
  • Helppokäyttöinen ja selkeä applikaatio (Android, IOS)
  • Unen mittaus, sykkeen mittaus, liikkumisen mittaus
  • Näyttää datan reaaliaikaisesta tasosta vuositasoon asti
  • Lisäksi ajanotto, puhelu-/sms-/some-ilmoitukset, kameran etälaukaisin, kännykän etsintä ja herätys

Tekniset tiedot

Paino: 18 g

Valmiusaika: 5-7 päivää

Latausaika: Noin tunti

Latausportti: USB

Yhteensopivuus: Ladattava Android- ja IOS-applikaatio

Lisäksi: Ajanotto, puhelu-/sms-/some-ilmoitukset, kameran etälaukaisin, kännykän etsintä ja herätys

JoyActor SportMate

Uudet SportMate-langattomat nappikuulokkeet ovat huippu-urheilijoiden suosikit. SportMaten soundia ja syvää bassoa on kehuttu. Ne pysyvät täydellisesti korvissa ja ovat erittäin kevyet ja mukavat. Käyttäjien mielestä tämä SportMaten yksi ylivoimainen ominaisuus. Ohuen rakenteen ansiosta ne eivät tule lainkaan korvasta ulos ja mahtuvat kypäriin ja päähineisiin. Kuulokkeissa on erittäin laadukas mikrofoni, uusin bluetooth-teknologia ja niissä on pitkä akun kesto.

Moni on sanonut, että SportMate on tällä hetkellä hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras langaton nappikuuloke. P.S. kuulokkeet toimivat kaikkien kännyköiden kanssa. Lisäksi niissä on vaihdettava johto ja korvaosat.

Tekniset tiedot

Bluetooth: 4.2

Taajuusvaste: 20-22,000 Hz

Mikrofoni: Kyllä

Langaton kantomatka: Jopa 10 metriä

Toiminta-aika: 4-5 h

Valmiustila: 180 h

Väri: Punainen

BookBeat

JoyActor lahjoittaa Sinulle kuukaudeksi BookBeatin.

Hyppää tuhansien kirjojen huikeaan maailmaan ja ylläty, kuinka helppoa, innostavaa ja rentouttavaa hyvien äänikirjojen kuuntelu on hyvillä kuulokkeilla.

Palvelu on kuukauden ilmainen

Rekisteröidy palveluun. Lataa kännykän applikaatio Google Play -kaupasta tai App Storesta. Voit ruveta heti kuuntelemaan ja lukemaan kirjoja.
Lahjajakson jälkeen palvelu maksaa 16,90 €/kk. Jos et halua jatkaa palvelua maksullisena, voit irtisanoa sen milloin tahansa yhdellä klikkauksella palvelun nettisivuilla lahjajakson aikana. Merkitse heti kalenteriin lahjajakson päättymispäivä, niin muistat sen helposti. Lahja koskee vain uusia BookBeat-asiakkaita.

Urheilupaketti - Musa & uni & syke

59 €
184.90 €
Toimitus

Toimitus heti

Ilmainen toimitus

Tuotteet loppumassa

SportMate Tuotekuva
SportMate Tuotekuva
SportMate Tuotekuva
SportMate Tuotekuva
Go+ HR Slim
SportMate Tuotekuva
SportMate Tuotekuva
SportMate Tuotekuva
SportMate Tuotekuva
Go+ HR Slim