Incredible sound.

Perfect fit.

Easy charging.

Perfectly wireless.

Jerica Limited Edition.

TinyMate

Exclusive Jerica x TinyMate limited edition headphones now available for international deliveries!

4,5 / 5

Great feedback

TinyMate has got great reviews.
Jerica x TinyMate
It has never been this easy to use earphones – just pop the charging case cover open, and the earphones will connect to your device automatically. When you’re done listening, just put the earphones back in to the case and close the cover – music is paused, earphones will turn off and re-charge quickly. 3 hours of non-stop listening with one charge, and 4 full charges with the charging case!
Jerica x TinyMate

I love my new TinyMate earbuds, the sound, design and the comfort!

- Jennifer

Light as a feather

Small and light. This completely wireless headset impresses with incredible sound quality that overwhelms many bigger headphones. TinyMate has deep bass and bright treble, and it is not scared of airplanes or trains, as TinyMate isolates sounds of the environment well.

Product details

Modern Technology

Bluetooth 5.0 delivers excellent battery life and unmatched sound quality with zero lag. Both TinyMates, weighting only 4 grams each, have a microphone so you can use just one earphone while talking on the phone.

Features

Fulfilling and excellent sound quality

Completely wireless

Light as a feather

Good noise-isolation

Handy charging case

Bluetooth 5.0

Technical specifications

Bluetooth

5.0

Continuous playback time

3 h

Continuous talk time

4 h

Charging case charges earphones

4 times

Charging case battery capacity

500 mAh

Charging case charge time

45 minutes with a Micro-USB cable (Provided)

Standby time

120 tuntia

Weight of a single earphone

4 g

Total weight of the earphones and the charging case

141 g

Warranty

Warranty

24 months

Satisfaction guarantee

30 days

Super-Warranty

If your earphones get broken for any reason during the first 6 months, we will replace them

Preorder, delivery during March 2019

Jerica x TinyMate

119 €
Delivery

Delivery during March 2019

Free shipping to the European Union!

Shipping fees 19,90 € to other countries

(4,5 / 5)

5 star
66%
4 star
22%
3 star
4%
2 star
6%
1 star
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
 1. Niko Eskelinen

  Ostin kuulokkeet ja toisesta kuulokkeesta kuului paljon hiljempaa joten lähetin takaisin ja sain uudet, mutta uusissa molemmista kuuluu todella hiljaa. Eli omasta mielestä voisi toimia paremmin.

 2. Joonas

  Toimivat kuulokkeet hyvällä äänenlaadulla. Käyttömukavuus yleensäkin johdollisiin verrattuna next level! Omalla kohdalla parani vielä, kun laitoin toiseen korvaan paksumman tulpan. Terv. eripari korvat.

 3. Venkku

  Hyvä äänenlaatu ja vaimentaa melun ympäriltä ja on hyvän mallinen korvalle.

 4. Akseli (verified owner)

  Kuulokkeet mukavat päässä ja muuten hyvät, mutta kun kuuntelee hiljaisella niin kuuluu ikävä suhina..

 5. Hannu Vuorisalo (verified owner)

  Hyvä ääni. Istuvuus ihan ok. Kuntoillessa ei vielä oo päässy testaamaan kovin kauaa, mutta asennettava uudestaan korviin tovin jälkeen. Takuu 10+, putosi lattialle ja aukes niin uusi tuli parin päivän jälkeen. Kiitos

 6. Elias

  Todella hyvä ääni, sopii korviin hyvin ja kätevät. Suosittelen!

 7. Aarne

  Hyvä äänenlaatu, suosittelen

 8. Asiakas

  Muuten tosi hyvät mut akku kestää nykyään vaan vähä alle puol tuntii ja melkee heti akku lopus vaikka kui latais

 9. Masa

  Muuten iha jees paitsi kerran tippui maahan ja piirilevyt tulivat ulos mut laatu 10/10

 10. S

  Todella hyvät kuulokkeet! Ainoa miinus, kun laittaa kuulokkeet koteloon ja kannen kiinni niin ei aina lopeta yhdistämistä.

 11. Ellinoora Lepistö

  Aluksi toimi hyvin mutta nyt alkanut ääni pätkimään kuulokkeiden välillä, jos käytössä vain yksi niin ääni tulee normaalisti.

 12. Tiina

  Loistava äänenlaatu, blokkaavat taustaäänet todella hyvin. Epäilin ennen tilausta istuvuutta pieniin korviini, mutta sekä keskikokoisilla, että pienillä tulpilla istuvuus erittäin hyvä. Merkit kuulokkeissa eivät kestäneet tulppien vaihtoa ja nyt korvissa tunnuksettomat kuulokkeet. Tämä ei tietenkään haittaa minua, mutta markkinoinnilliselta kannalta, kannattaisi keksiä muu ratkaisu kuin pelkät tarrat.
  Ainoa harmittava puoli on akun kesto, näillä kun tekisi mieli kuunnella musiikkia koko ajan, varsinkin iltaisin kotona lähes aina korvissa. Yhteys myös pätki varsinkin alkuun ulkona pipo päässä jonkin verran, nyt on onneksi parantunut. Kun akun käyttää ihan loppuun ja telakan virta ei ilmeisesti riitä lataamaan kuulokkeita, jäävät kuulokkeet päälle ja yhteys puhelimeen ei katkea, vaikka kannen laittaa kiinni. Mutta kaikesta tästä huolimatta parin kuukauden käytön jälkeen ei voi kuin suositella!

 13. Petri

  Huippu äänentoisto. Käytettävyyden helppous ja istuvat hyvin korviin. Paras joululahja. Käyttäjä poika 13v.

 14. Sanna

  Todella istuvat kuulokkeet, mutta kun kuuntelee jotain niin kuulokkeiden suhina haittaa kuuntelemista.

 15. Pirpa

  Huippuhyvät kuulokkeet, joita on miellyttävä käyttää. Nämä eristää hyvin ulkopuolisia ääniä: tulee esimerkiksi välillä ruuhkabussissa jätettyä korviin, vaikkei olisi mitään kuuntelussakaan!

 16. Riikka

  Tytölle joululahjaksi ja vaikuttaa todella tyytyväiseltä ja sopivat korvaan, vaikka tätä vähän epäilin, kun kyse on 14v lapsesta.

 17. Make

  Kokonaisuutena hyvät kuulokkeet. Eivät aina käynnisty kotelosta ottaessa ja välillä yhdistämisessä ongelmia.

 18. Tiia

  Parhaimmat kuulokkeet mitkä mulla on ollut ! Eristää ulkoäänet tosi hyvin.

 19. Tanja

  Suosittelen! Pysyvät hyvin korvissa ja äänenlaatu todella hyvä!

 20. Hannes

  Positiivinen yllätys – äänenlaatu loistava ja sulkee ympäristön äänet todella hyvin. Pysyvät hyvin korvissa, ja vaihtoehtoisia päitä on useita, joten jokaiselle löytyy varmasti sopivat. Latausboksi on kätevä ja kulkee helposti mukana. Suosittelen, hinta-laatusuhde kohdillaan!

 21. Markus

  Voin ehdottomasti suositella! Erittäin hyvä äänenlaatu ja kätevä latauskotelo. Sopivat loistavasti myös treenikäyttöön.

 22. Olivia

  Todella hyvät ja kompaktit kuulokkeet! Kuulokkeissa hyvä basso ja hyvä äänieristys. Hyvä hinta/laati suhde. Sopii kaikille puhelimille, mutta jos omaat iphone puhelimen suosittelen ostamaan applen earpodsit jos haluat tarkkailla kuulokkeiden akkua, muuten Tinymate kuulokkeet hyvät iphonelle sekä androidille. Ei suurta eroa applen kuulokkeihiin.

 23. Joakim

  Nämä kuulokkeet yllätti todella positiivisesti. Mitkään langalliset nappikuulokkeet eivät yleensä ole pysyneet korvissani, joten vähän pelkäsin miten näiden kanssa käy. Pysyvät kuitenkin todella hyvin korvissa, vielä en ole saanut näitä putoamaan. Äänenlaatu on erittäin hyvä! Ainoa häiritsevä asia on kotelon vilkkuva led-valo joka vilkkuu tauotta vaikka kuulokkeet olisi jo latautuneet täyteen, sitä ei pysty sammuttamaan.

 24. EA

  Sopivat ja pysyvät hyvin. Laadukas äänenlaatu. Tosi hyvät. Ei kuule äidin kysymyksiä 😉
  Lataa hyvin. Latausjohto lyhyt.

 25. salla

  Huippuhyvät! On muuttanut musiikinkuunteluni ihan täysin! Alussa oli ongelmia kuulokkeiden parittamisen kanssa, mutta sen jälkeen kaikki on mennyt hyvin! Yksi miinus on se että kun kuuntelee musiikkia hiljaa, taustalla kuuluu ärsyttävä surina:(( muuten aivan täydelliset!!

 26. Johanna

  Ääneenlaatu on älyttömän hyvä ja basso yllättää todella. Eristää äänet ympäristöstä huolella, ei kuule vieressä olevan puhetta eikä edes ohiajavia autoja. Miinusta hiukan nappien muotoilusta, pysyy kyllä korvassa hyvin, mutta pidemmän ajan (monien tuntien) jälkeen korvat kipeytyvät vähän, niin kuin monien muiden nappikuulokkeiden kohdalla. Pienimmät napit ovat liian pienet ja keskikokoiset hiukan liian isot, eli siltä väliltä olevat olisivat minulle parhaat. Kokonaisuudessaan parhaat nappikuulokkeet, joita olen kokeillut, tulevat olemaan kovassa käytössä kyllä.

 27. Jere (verified owner)

  Pitää minkä lupaa! Erinomaiset!

 28. Erika

  Todella hyviä!

 29. perttu.jokivuori00 (verified owner)

  iha sairaan hyvät!!

 30. Sakari

  Tosi hyvät päässä, eivät tipu. Todella hyvä äänenlaatu ja basso paukkuu minkä kerkee.

 31. Ronja

  Kuulokkeet todella hyvät ainut miinus että kotelo saattaa mennä helposti rikki

 32. Jenny

  Tosi hyvät kuullokkeet! Napit istuvat korvaan hyvin ja soundi on hyvä! Olen todella tyytyväinen. Suosittelen näitä myös muille!

 33. Andreas

  Super nöjd med dessa lurarna. Bra ljud och lång batteritid, dessutom sitter dom bekvämt och faller aldrig ur. Anslutningen har för mig varit väldigt stabil.

 34. Camilla

  Bästa hörlurarna jag har haft! Jätte bra ljudkvalitén och sitter bra i öronen. Lätta att använda och dom ser dessutom bra ut.

 35. Siiri

  Hyvä soundi ja mukavat käyttää.

 36. Netsku

  Muuten hyvät, mutta eivät tahdo alkuunkaan pysyä korvissa edes pienimmillä tulpilla, meinaavat pulpahtaa heti laitettaessa pois. Urheiluharrastuksen takia olisi hyvä jos pysyisivät korvissa myös liikkuessa.

 37. Mari

  Aivan mahtawan hyvät!! Suosittelen todellakin lämpimästi

 38. Henna

  Kuulokkeet on toiminut odotetusti ja äänenlaatu jopa ylitti odotukset. Kuulokkeiden yhdistämisessä oli alkuun ongelmia, kun vaan toinen toimi ja toinen ei, mutta netistä löytyi hyvät käyttöohjeet jonka mukaan saatiin homma toimimaa. Voin suositella näitä myös muille.

 39. Jonna

  Tosi hyvät kuulokkeet! Alussa oli vähän ongelmia, kun kuulokkeet ei ollu paritettu keskenään. Onneksi löysin hyvät ohjeet hommaan ja näin se sitten onnistuikin aika vaivattomasti! Tyytyväinen!!

 40. Ossi

  Äänenlaatu on hyvä ja kuulokkeet ovat mukavat, mutta kuulokkeiden kanssa on hieman ollut lataus/yhdistämis ongelmia. Muuten erinomaiset kuulokkeet.

 41. christian

  hyvät kuulokkeet mutta jotain epämääräistä surinaa kuuluu ja kun musiikin lopettaa surinan kuulee paremmin n 5 sec ajan

 42. Ellu

  Tosi vaikea yhdistää molempia samaan aikaan.. Mutta ääni hyvä mitä nyt yhdestä kuulokkeesta saa irti

 43. Emma

  Kerranki ostos, jota en kadu jälkeen päin. Aluksi en meinannut saada kuulokkeita paritettua, mutta ongelma hoitui hetkessä hyvän asiakaspalvelun takia. Napit istuvat korvaan hyvin, eivätkä putoa. Äänen laatu on hyvä, kuten myös mikrofoninkin.

 44. Sappe

  Helkkarin hyvät! Toimii ku junan vessa. Plussia: hyvä soundi, ei irtoo korvista, ei kuulu musiikki läpi kuulokkeista ja peittää kivasti muut äänet ympäriltä. Miinuksia on vähä aluks vaikee parittaa kuulokkeet mut sen jälkee ei oo tullu ongelmia. Sopii hyvin mihi tilanteeseen vain!

 45. Katri

  Musiikki kuuluu erittäin selkeästi, pientä rahinaa huomioimatta. Kantama on sopiva. Super helppokäyttöiset!

 46. Riku Jaatinen

  Hyvät, mahtavat kuulokkeet. Sopii hyvin korvaan. Äänenlaatu aivan mahtava.

 47. Jaska Löfgren

  On kyllä hyvä ääni ja basso, mutta ei vaan sovi korviini. Pienimmilläkin tulpilla ei onnistu. Muotoilussa olisi siis ehkä hiukan parannettavaa. Myös käyttöliittymä huono, esim. kuulokkeiden paritus hemmetin vaikeaa.

 48. Nuutti Roponen

  Todella helppokäyttöiset ja loistava äänenlaatu

 49. Joona Blomqvist

  tosi hyvät tosi kevyet ja kuuluu hyvin ja helppo käyttää

 50. Timi

  Hyvät vaikka aluksi näiden kanssa tappelinkin parisen tuntii et sain molemmat toimii mut tyytyväinen olen. Kiitos

 51. Otso

  Tosi hyvät ja hienot

 52. Tommi Lehto

  Erittäin hyvät. Täytti toiveet.

 53. Matias

  Aivan huikeat! Paljon paremmat mitä odotin. Hintalaatusuhde on todella hyvä. Tosi helppokäyttöiset kuulokkeet! Aluksi saattaa olla vaikeuksia saada kumpikin kuuloke toimimaan mutta siihen löytyy ohjeet netistä.

 54. Miika

  Älyttömän hyvät kuulokkeet, kirkas soundi ja mukavan tuntuset. Voin lämpimästi suositella kyseisiä kuulokkeita!

 55. Elina Valjakka

  Kätevät ja hyvä soundi

 56. Eetu

  Äänenlaatu ja akunkesto yllättävät positiivisesti. Paluuta langallisiin ei enää näiden jälkeen ole

 57. Maria Järvinen

  tosi hyvät kuulokkeet! vähän häikkää latauksessa välillä mut on hintansa arvoset.

 58. Mikael

  Aivan loistavat kuulokkeet esimerkiksi työmaalla autoa lastatessa. Istuu hyvin korviin eivätkä johdot takerru joka paikkaan. Äänenlaatu on hyvä ja käyttäminen helppoa. Suosittelen!

 59. Jukka

  Tosi hyvä äänentoisto ja pysyy hyvin urheillessa päällä, suosittelen.

 60. Pekka Peippo

  Istuvuus ja käytön helppous maistuu!Rokit jytisee huolella!EI tarvii enää roikottaa johtoja kaulalla,suosittelen!!

 61. Bill

  Ihan oikeesti!! Sairaan hyvät soundit ja mukavat käyttää.

 62. Jenni

  Aivan älyttömän hyvät. Täytti todellakin odotukset ja rahan arvoiset!