Iivo Niskanen ja JoyActor mukana Helsinki City Runissa

Maastohiihdon olympiavoittaja Iivo Niskanen mittaa kevään juoksukuntonsa Helsinki City Run -puolimaratonilla 18. toukokuuta. Juokseminen on iso osa hiihtäjän vuosiharjoittelua, mutta Helsinki City Runin tapaiselle puolimaratonille Niskanen ei ole osallistunut.

– Käyn vielä toukokuun alussa hiihtämässä yhden kilpailun, joten juoksu on minulle hyvä startti harjoituskauteen. Mitään ennakko-odotuksia ei ole, mutta kun ryhmässä juostaan, siinä on aina kilpailua mukana, Niskanen ennakoi.

Huippuhiihtäjän juoksukunto olisi terävämpi syyskesällä, mutta Niskanen on utelias näkemään kuinka hyvin puolimaraton taittuu toukokuussa.

– Tuossa vaiheessa ei vielä kärkivauhtiin pääse, mutta sinne tuntiin ja 15 minuuttiin, tai niille nurkille puolikkaan pitäisi mennä, Niskanen arvioi.

Kanssakilpailijoitaan Niskanen kehottaa haastamaan olympiavoittajan.

– Nyt siinä on monella hyvä sauma ottaa päänahka. Toivottavasti moni voittaa minut ja pistää juoksemaan jatkossa kovempia lenkkejä, Niskanen tuumii.

Tule tutustumaan uusiin juoksijoille ja aktiivisille liikkujille suunniteltuihin tuotteisiimme kilpailuviikonloppuna Juoksun ja Hyvinvoinnin Expoon Töölön kisahallissa. Samalla pääset tapaamaan ja vaikka nappaamaan selfien osastollamme vierailevien urheilijoiden kanssa. Iivo vierailee osastollamme pe 17.5. klo 18-19. Iivon lisäksi perjantaina osastollamme vierailevat myös kestävyysjuoksun moninkertaiset suomenmestarit ja SM-mitallistit, Camilla Richardsson ja Helsinki City Runin viime vuotinen voittaja Suvi Miettinen. Tule myös reitin varrelle kannustamaan Iivoa, mikäli et ole itse osallistumassa juoksuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *