Uskomaton soundi.

Erinomainen istuvuus.

Vaivaton lataus.

Täydellistä langattomuutta.

Rajoitettu Jerica-versio.

TinyMate

Jerica ja JoyActor yhdessä tarjoavat rajoitetun erän kuulokkeita. Special edition pakkaukseen tulee mukana pinkit ja siniset kuulokepehmusteet! Mukana toimitetaan kuulokkeet ja neljästi lataava kotelo tyylikkäällä Jerica-logolla. Ja kotelokin latautuu jopa kahdessa tunnissa.

4,6 / 5

Huikeat palautteet

TinyMate on saanut huikeat arvostelut.
Jerica x TinyMate
Kuulokkeiden käyttö ei voi tästä helpommaksi muuttua – avaa vain laturin kansi ja kuulokkeet yhdistyvät laitteeseesi automaattisesti. Kun haluat lopettaa kuuntelun, laita kuulokkeet latauskoteloon ja sulje sen kansi – kuulokkeet menevät pois päältä ja latautuvat nopeasti. Voit kuunnella musiikkia tauotta jopa 3 tuntia, latauskotelon avulla lataat ne neljästi täyteen.
Jerica x TinyMate

Rakastan uusia TinyMate-kuulokkeitani. Ääntä, muotoilua ja mukavuutta!

- Jennifer

Höyhenenkevyt

TinyMate on pieni ja höyhenen kevyt. Täysin langaton nappikuuloke yllättää uskomattomalla äänenlaadulla ja erottelukyvyllä, joka voittaa isommatkin kuulokkeet. Syvällä bassolla ja kirkkaalla diskantilla varustettu TinyMate ei säikähdä melua, vaan eristää ympäristön äänet hyvin.

Tuotetiedot

Uusinta teknologiaa

Bluetooth 5.0 tarjoaa erinomaisen akun keston ja viiveettömän äänen. Molemmat, vain 4 grammaa painavat kuulokkeet omaavat mikrofonin, joten voit puhuessasi käyttää vain toista kuuloketta, tai antaa toisen vaikkapa kollegalle ja pitää neuvottelupuhelun kolmannen osapuolen kanssa vaivattomasti!

Ominaisuudet

Täyteläinen äänenlaatu

Täysin langaton

Höyhenen kevyt

Eristää hyvin ympäristön äänet

Kätevä latausalusta

Bluetooth 5.0

Tekniset tiedot

Bluetooth

5.0

Yhtäjaksoista soittoa

3 h

Yhtäjaksoista puhetta

4 h

Latausalustasta latauskertojen määrä

4 kertaa

Latausalustan kapasiteetti

500 mAh

Latausaika

45 minuuttia Micro USB -johdolla (toimitetaan mukana)

Valmiusaika

120 tuntia

Yhden kuulokkeen paino

4 g

Kuulokkeiden ja latausalustan paino

141 g

Takuu

Takuu

24 kk

Tyytyväisyystakuu

30 päivää

Supertakuu

Mikäli kuulokkeet hajoavat mistä tahansa syystä 6 kk:n aikana, korvaamme sinulle uudet.

Ennakkotilaus, toimitus heinäkuussa

Jerica x TinyMate

119 €
Toimitus

Toimitusaika heinäkuun 2019 aikana

Arvostelut (4,6 / 5)

5 tähteä
72%
4 tähteä
20%
3 tähteä
4%
2 tähteä
3%
1 tähti
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
 1. Vilma (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan huippuhyvät!! Ihan nextil leveleil pääsee ku kuuntelee näil musaa!!

 2. Jeremias

  Äänenlaatu, akunkesto ja helppokäyttöisyys yllättää kuulokkeiden käyttäjän. Suosittelen!

 3. Taru Yltiö

  Hyvät ja näppärät kuulokkeet!

 4. Perttu

  Todella hyvät kuulokkeet!

 5. Perttu

  Loistavat kuulokkeet!

 6. Aaron

  Mehevä soundi ja pätevä korvatuntuma!

 7. Joonas

  Toimivat kuulokkeet hyvällä äänenlaadulla. Käyttömukavuus yleensäkin johdollisiin verrattuna next level! Omalla kohdalla parani vielä, kun laitoin toiseen korvaan paksumman tulpan. Terv. eripari korvat.

 8. Venkku

  Hyvä äänenlaatu ja vaimentaa melun ympäriltä ja on hyvän mallinen korvalle.

 9. Akseli (varmistettu kirjoittaja)

  Kuulokkeet mukavat päässä ja muuten hyvät, mutta kun kuuntelee hiljaisella niin kuuluu ikävä suhina..

 10. Hannu Vuorisalo (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä ääni. Istuvuus ihan ok. Kuntoillessa ei vielä oo päässy testaamaan kovin kauaa, mutta asennettava uudestaan korviin tovin jälkeen. Takuu 10+, putosi lattialle ja aukes niin uusi tuli parin päivän jälkeen. Kiitos

 11. Elias

  Todella hyvä ääni, sopii korviin hyvin ja kätevät. Suosittelen!

 12. Aarne

  Hyvä äänenlaatu, suosittelen

 13. Masa

  Muuten iha jees paitsi kerran tippui maahan ja piirilevyt tulivat ulos mut laatu 10/10

 14. S

  Todella hyvät kuulokkeet! Ainoa miinus, kun laittaa kuulokkeet koteloon ja kannen kiinni niin ei aina lopeta yhdistämistä.

 15. Ellinoora Lepistö

  Aluksi toimi hyvin mutta nyt alkanut ääni pätkimään kuulokkeiden välillä, jos käytössä vain yksi niin ääni tulee normaalisti.

 16. Tiina

  Loistava äänenlaatu, blokkaavat taustaäänet todella hyvin. Epäilin ennen tilausta istuvuutta pieniin korviini, mutta sekä keskikokoisilla, että pienillä tulpilla istuvuus erittäin hyvä. Merkit kuulokkeissa eivät kestäneet tulppien vaihtoa ja nyt korvissa tunnuksettomat kuulokkeet. Tämä ei tietenkään haittaa minua, mutta markkinoinnilliselta kannalta, kannattaisi keksiä muu ratkaisu kuin pelkät tarrat.
  Ainoa harmittava puoli on akun kesto, näillä kun tekisi mieli kuunnella musiikkia koko ajan, varsinkin iltaisin kotona lähes aina korvissa. Yhteys myös pätki varsinkin alkuun ulkona pipo päässä jonkin verran, nyt on onneksi parantunut. Kun akun käyttää ihan loppuun ja telakan virta ei ilmeisesti riitä lataamaan kuulokkeita, jäävät kuulokkeet päälle ja yhteys puhelimeen ei katkea, vaikka kannen laittaa kiinni. Mutta kaikesta tästä huolimatta parin kuukauden käytön jälkeen ei voi kuin suositella!

 17. Petri

  Huippu äänentoisto. Käytettävyyden helppous ja istuvat hyvin korviin. Paras joululahja. Käyttäjä poika 13v.

 18. Sanna

  Todella istuvat kuulokkeet, mutta kun kuuntelee jotain niin kuulokkeiden suhina haittaa kuuntelemista.

 19. Pirpa

  Huippuhyvät kuulokkeet, joita on miellyttävä käyttää. Nämä eristää hyvin ulkopuolisia ääniä: tulee esimerkiksi välillä ruuhkabussissa jätettyä korviin, vaikkei olisi mitään kuuntelussakaan!

 20. Riikka

  Tytölle joululahjaksi ja vaikuttaa todella tyytyväiseltä ja sopivat korvaan, vaikka tätä vähän epäilin, kun kyse on 14v lapsesta.

 21. Make

  Kokonaisuutena hyvät kuulokkeet. Eivät aina käynnisty kotelosta ottaessa ja välillä yhdistämisessä ongelmia.

 22. Tiia

  Parhaimmat kuulokkeet mitkä mulla on ollut ! Eristää ulkoäänet tosi hyvin.

 23. Tanja

  Suosittelen! Pysyvät hyvin korvissa ja äänenlaatu todella hyvä!

 24. Hannes

  Positiivinen yllätys – äänenlaatu loistava ja sulkee ympäristön äänet todella hyvin. Pysyvät hyvin korvissa, ja vaihtoehtoisia päitä on useita, joten jokaiselle löytyy varmasti sopivat. Latausboksi on kätevä ja kulkee helposti mukana. Suosittelen, hinta-laatusuhde kohdillaan!

 25. Markus

  Voin ehdottomasti suositella! Erittäin hyvä äänenlaatu ja kätevä latauskotelo. Sopivat loistavasti myös treenikäyttöön.

 26. Olivia

  Todella hyvät ja kompaktit kuulokkeet! Kuulokkeissa hyvä basso ja hyvä äänieristys. Hyvä hinta/laati suhde. Sopii kaikille puhelimille, mutta jos omaat iphone puhelimen suosittelen ostamaan applen earpodsit jos haluat tarkkailla kuulokkeiden akkua, muuten Tinymate kuulokkeet hyvät iphonelle sekä androidille. Ei suurta eroa applen kuulokkeihiin.

 27. Joakim

  Nämä kuulokkeet yllätti todella positiivisesti. Mitkään langalliset nappikuulokkeet eivät yleensä ole pysyneet korvissani, joten vähän pelkäsin miten näiden kanssa käy. Pysyvät kuitenkin todella hyvin korvissa, vielä en ole saanut näitä putoamaan. Äänenlaatu on erittäin hyvä! Ainoa häiritsevä asia on kotelon vilkkuva led-valo joka vilkkuu tauotta vaikka kuulokkeet olisi jo latautuneet täyteen, sitä ei pysty sammuttamaan.

 28. EA

  Sopivat ja pysyvät hyvin. Laadukas äänenlaatu. Tosi hyvät. Ei kuule äidin kysymyksiä 😉
  Lataa hyvin. Latausjohto lyhyt.

 29. salla

  Huippuhyvät! On muuttanut musiikinkuunteluni ihan täysin! Alussa oli ongelmia kuulokkeiden parittamisen kanssa, mutta sen jälkeen kaikki on mennyt hyvin! Yksi miinus on se että kun kuuntelee musiikkia hiljaa, taustalla kuuluu ärsyttävä surina:(( muuten aivan täydelliset!!

 30. Johanna

  Ääneenlaatu on älyttömän hyvä ja basso yllättää todella. Eristää äänet ympäristöstä huolella, ei kuule vieressä olevan puhetta eikä edes ohiajavia autoja. Miinusta hiukan nappien muotoilusta, pysyy kyllä korvassa hyvin, mutta pidemmän ajan (monien tuntien) jälkeen korvat kipeytyvät vähän, niin kuin monien muiden nappikuulokkeiden kohdalla. Pienimmät napit ovat liian pienet ja keskikokoiset hiukan liian isot, eli siltä väliltä olevat olisivat minulle parhaat. Kokonaisuudessaan parhaat nappikuulokkeet, joita olen kokeillut, tulevat olemaan kovassa käytössä kyllä.

 31. Jere (varmistettu kirjoittaja)

  Pitää minkä lupaa! Erinomaiset!

 32. Erika

  Todella hyviä!

 33. perttu.jokivuori00 (varmistettu kirjoittaja)

  iha sairaan hyvät!!

 34. Sakari

  Tosi hyvät päässä, eivät tipu. Todella hyvä äänenlaatu ja basso paukkuu minkä kerkee.

 35. Ronja

  Kuulokkeet todella hyvät ainut miinus että kotelo saattaa mennä helposti rikki

 36. Jenny

  Tosi hyvät kuullokkeet! Napit istuvat korvaan hyvin ja soundi on hyvä! Olen todella tyytyväinen. Suosittelen näitä myös muille!

 37. Andreas

  Super nöjd med dessa lurarna. Bra ljud och lång batteritid, dessutom sitter dom bekvämt och faller aldrig ur. Anslutningen har för mig varit väldigt stabil.

 38. Camilla

  Bästa hörlurarna jag har haft! Jätte bra ljudkvalitén och sitter bra i öronen. Lätta att använda och dom ser dessutom bra ut.

 39. Siiri

  Hyvä soundi ja mukavat käyttää.

 40. Netsku

  Muuten hyvät, mutta eivät tahdo alkuunkaan pysyä korvissa edes pienimmillä tulpilla, meinaavat pulpahtaa heti laitettaessa pois. Urheiluharrastuksen takia olisi hyvä jos pysyisivät korvissa myös liikkuessa.

 41. Mari

  Aivan mahtawan hyvät!! Suosittelen todellakin lämpimästi

 42. Henna

  Kuulokkeet on toiminut odotetusti ja äänenlaatu jopa ylitti odotukset. Kuulokkeiden yhdistämisessä oli alkuun ongelmia, kun vaan toinen toimi ja toinen ei, mutta netistä löytyi hyvät käyttöohjeet jonka mukaan saatiin homma toimimaa. Voin suositella näitä myös muille.

 43. Jonna

  Tosi hyvät kuulokkeet! Alussa oli vähän ongelmia, kun kuulokkeet ei ollu paritettu keskenään. Onneksi löysin hyvät ohjeet hommaan ja näin se sitten onnistuikin aika vaivattomasti! Tyytyväinen!!

 44. Ossi

  Äänenlaatu on hyvä ja kuulokkeet ovat mukavat, mutta kuulokkeiden kanssa on hieman ollut lataus/yhdistämis ongelmia. Muuten erinomaiset kuulokkeet.

 45. christian

  hyvät kuulokkeet mutta jotain epämääräistä surinaa kuuluu ja kun musiikin lopettaa surinan kuulee paremmin n 5 sec ajan

 46. Emma

  Kerranki ostos, jota en kadu jälkeen päin. Aluksi en meinannut saada kuulokkeita paritettua, mutta ongelma hoitui hetkessä hyvän asiakaspalvelun takia. Napit istuvat korvaan hyvin, eivätkä putoa. Äänen laatu on hyvä, kuten myös mikrofoninkin.

 47. Sappe

  Helkkarin hyvät! Toimii ku junan vessa. Plussia: hyvä soundi, ei irtoo korvista, ei kuulu musiikki läpi kuulokkeista ja peittää kivasti muut äänet ympäriltä. Miinuksia on vähä aluks vaikee parittaa kuulokkeet mut sen jälkee ei oo tullu ongelmia. Sopii hyvin mihi tilanteeseen vain!

 48. Katri

  Musiikki kuuluu erittäin selkeästi, pientä rahinaa huomioimatta. Kantama on sopiva. Super helppokäyttöiset!

 49. Riku Jaatinen

  Hyvät, mahtavat kuulokkeet. Sopii hyvin korvaan. Äänenlaatu aivan mahtava.

 50. Jaska Löfgren

  On kyllä hyvä ääni ja basso, mutta ei vaan sovi korviini. Pienimmilläkin tulpilla ei onnistu. Muotoilussa olisi siis ehkä hiukan parannettavaa. Myös käyttöliittymä huono, esim. kuulokkeiden paritus hemmetin vaikeaa.

 51. Nuutti Roponen

  Todella helppokäyttöiset ja loistava äänenlaatu

 52. Joona Blomqvist

  tosi hyvät tosi kevyet ja kuuluu hyvin ja helppo käyttää

 53. Timi

  Hyvät vaikka aluksi näiden kanssa tappelinkin parisen tuntii et sain molemmat toimii mut tyytyväinen olen. Kiitos

 54. Otso

  Tosi hyvät ja hienot

 55. Tommi Lehto

  Erittäin hyvät. Täytti toiveet.

 56. Matias

  Aivan huikeat! Paljon paremmat mitä odotin. Hintalaatusuhde on todella hyvä. Tosi helppokäyttöiset kuulokkeet! Aluksi saattaa olla vaikeuksia saada kumpikin kuuloke toimimaan mutta siihen löytyy ohjeet netistä.

 57. Miika

  Älyttömän hyvät kuulokkeet, kirkas soundi ja mukavan tuntuset. Voin lämpimästi suositella kyseisiä kuulokkeita!

 58. Elina Valjakka

  Kätevät ja hyvä soundi

 59. Eetu

  Äänenlaatu ja akunkesto yllättävät positiivisesti. Paluuta langallisiin ei enää näiden jälkeen ole

 60. Maria Järvinen

  tosi hyvät kuulokkeet! vähän häikkää latauksessa välillä mut on hintansa arvoset.

 61. Mikael

  Aivan loistavat kuulokkeet esimerkiksi työmaalla autoa lastatessa. Istuu hyvin korviin eivätkä johdot takerru joka paikkaan. Äänenlaatu on hyvä ja käyttäminen helppoa. Suosittelen!

 62. Jukka

  Tosi hyvä äänentoisto ja pysyy hyvin urheillessa päällä, suosittelen.

 63. Pekka Peippo

  Istuvuus ja käytön helppous maistuu!Rokit jytisee huolella!EI tarvii enää roikottaa johtoja kaulalla,suosittelen!!

 64. Bill

  Ihan oikeesti!! Sairaan hyvät soundit ja mukavat käyttää.

 65. Jenni

  Aivan älyttömän hyvät. Täytti todellakin odotukset ja rahan arvoiset!