JoyActor Slushissa

Suomalaiset yritykset yhteistyöllä maailmanmenestykseen!

Elektroniikkavalmistaja JoyActor oli mukana esittelemessä uutuustuotteitaan Slush Music tapahtumassa marraskuussa kaapelitehtaalla. Slush Music palkitsee esiintyjänsä JoyActorin ”Slush edition” -kuulokkeilla. Slush Music:issä on suuri joukko kansainvälisiä esiintyjiä, jotka vievät kuulokkeensa mukaan maailmalle kertomaan kiitosta saaneista suomalaisista JoyActor-kuulokkeista. Näin sekä Slush että JoyActor saavat globaalia näkyvyyttä arvostettujen esiintyjien kantaessa JoyActor ja Slush-logoja kuulokkeissaan.

JoyActor on nopeasti kasvava elektroniikka valmistaja, joka valmistaa innostavia tuotteita aktiiviseen elämäntyyliin. JoyActorin missio on ”Recycle Joy” eli kierrättää iloa ja innostusta hyvien tuotteiden ja palvelun kautta. Tuotteet kehitetään yhteistyössä parhaiden tehtaiden, aktiivisten käyttäjien ja huippu-urheilijoiden kanssa. JoyActor järjestää myös hyväntekeväisyystapahtumia, joiden kautta se levittää positiivista yhteiskuntavastuuta ja toimii innostavana esimerkkinä.

Slush Music on ainutlaatuinen messutapahtuma, joka tuo kansainvälisiä kasvuyrityksiä, sijoittajia ja median yhteen. Slush Music on tuore Slushin sisartapahtuma vuodesta 2014 alkaen. Slush week -tapahtumiin osallistui yli 20 000 kävijää vuonna 2017.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *