JoyActorin Satumaiset kesäjuhlat vol. 2 Hopeatien palvelutalossa

Tavoitteena maailman positiivisin elektroniikkabrandi

Tänä vuonna JoyActor järjesti jo toiset satumaiset kesäjuhlat vanhuksille. Ja meille muille myös! Kuten JoyActorin slogankin “Kierrätä iloa!” jo sanoo, niin haluamme toteuttaa sitä ihan joka päivä. Niin teemmekin, mutta tällaisilla hyväntekeväisyystapahtumilla sen näkee ja tuntee vielä enemmän.

Musiikkia, terveellistä ruokaa ja satumaista tunnelmaa

Kesä on ollut aurinkoinen ja lämmin ja onneksi tällekin päivälle sattui upea sää. Saimme viettää iloista päivää ulkona kuunnellen musiikkia. Viulisti Elisa Järvelä ja muusikko Olli Posti soittivat meille musiikkia samalla, kun saimme nauttia terveellisiä herkkuja. Wagar Javed ystävineen tarjosi maukasta linssipataa riisillä, jälkiruokakin oli terveellistä raakasuklaakakkua a’la Suklaakeisari ja juomina superterveellisiä Oatly kaurajuomia. Iltapäiväkahvit saimme talon puolesta.

 

Söpöysvaroitus

Hopeatien palvelutalo on muistisairaille vanhuksille, mutta useimmat kuin “heräsivät”, kun pääsivät katsomaan ja silittämään paikalle tuotuja söpöyksiä! Rehndahlin eläintilalta meitä ilahduttamaan tulivat lampaat Aino ja Unelma, portugalinvesikoira Raita, pari kania ja kanaa. Lisäksi paikalle saapui 4 kk vanha suloinen Putti-minipossu. Monet asukkaista muistivat, kun he nuoruudessaan asuivat maalla ja heillä oli paljon erilaisia kotieläimiä. Asukkaita oli aivan mahtava katsoa, kun he silittelivät eläimiä ja kyselivät niistä! Toki paikalle saapuneet lapset ja me muut aikuiset rapsuttelimme niitä.

Kiitos Hopeatien palvelutalon johtajalle Iisa Honkavaaralle ja Janika Karvoselle, että saimme tulla viettämään satumaista kesäpäivää yhdessä teidän kanssa! Tällaisia tapahtumia tarvitaan enemmän 🙂