2 kpl 2 hengen All Inclusive -kisapaketteja

1. palkinto

Pääpalkintona arvomme 2 kpl 2 hengen All Inclusive -kisapaketteja viikonlopuksi Äänekoskella 29.-31.3.2019 järjestettäviin SM-hiihtoihin.

Paketti sisältää kuljetukset, majoitukset sekä ruokailun.

Pakettiin kuuluu myös Iivo Niskasen henkilökohtainen valmennus.

3 kpl Sound of Victory -huippukuulokkeita

2. palkinto

Toisena palkinto arvomme 3 kpl Sound of Victory – by Iivo Niskanen -huippukuuloketta.

Pakettia koristaa Iivon käsinsigneeraus.

Tutustu tuotteeseen tästä

Jos arpaonni osuu kohdallesi ja olet jo ostanut Sound of Victory -kuulokkeet. Saat rahasi takaisin tuplana.

Iivo Niskanen

Osallistuminen

Somessa

Tägää Facebookissa ja/tai Instagrammissa kilpailupostauksen kommentteihin kaverisi, jonka ottaisit mukaan huikealle kisamatkalle.

Netissä

Täytä alla oleva lomake ja olet mukana arvonnassa. Voit myös osallistua samaan aikaan kilpailuun somessa, jolloin tuplaat mahdollisuutesi voittaa.Minulle voi lähettää tietoa JoyActorin kisoista ja tarjouksista. Sähköpostia ei luovuteta eteenpäin.

Kilpailun ehdot

Kilpailuaika: 27.7.2018 – 31.1.2019.

Sinun tulee olla täyttänyt 15 vuotta, jotta voit osallistua kilpailuun. Alle 18 vuotiaan on otettava huoltaja matkalle mukaan.

Palkinto on henkilökohtainen ja sitä ei voi vaihtaa rahaksi. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse, kun kilpailu on päättynyt. Voittajan tulee vastata JoyActorilta saamaansa sähköposti-ilmoitukseen viikon sisällä sen vastaanottamisesta, jotta hän voi lunastaa voiton itselleen. Mikäli emme ole saaneet vastausta viikon sisällä, myönnetään palkinto seuraavalle. Voittaja arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Arpalipukkeita maksimissaan 5 kappaletta per osallistuja. Arvonnan tuloksesta ei voi valittaa.

JoyActor pidättää itsellään oikeuden sulkea osanottaja pois kilpailusta, jos se epäilee kyseisen osanottajan rikkoneen kilpailuehtoja, huijanneen tai muulla tavoin yrittäneen hankkia itselleen ylimääräistä hyötyä.

Kisaan voidaan tuoda myöhemmin lisää osallistumistapoja (jako-/tagausmahdollisuuksia, joilla voittomahdollisuudet paranevat).

JoyActor pidättää itsellään yksinoikeuden mahdollisiin muutoksiin, joita voidaan tehdä voittajia, kilpailuaikaa, järjestämistä, toteuttamista tai muita kilpailuun liittyviä asioita koskeviin päätöksiin ehdottomina ja lopullisina.