MOVE +  HR COLOUR KÄYTTÖOHJEET

Aktiivisuusranneke 24h sykemittauksella

Jatkuva sykkeen, unen eri tasojen sekä liikkumisen mittaus suoraan ranteesta. Leposykkeen ja syvän unen seurannalla sekä liikkumistavoitteella kehität terveyttäsi.

• Helppo ja nopea kosketusnäyttö.
  • Kehuttu applikaatio puhelimiin näyttää tiedot vuositasoon asti (Android ja IOS).
  • Erittäin kevyt ranteessa pitkäkestoisella akulla.
  • Puhelu-/sms-/some-ilmoitukset, kameran etälaukaisin.

Rannekkeen käyttöönotto

1. Lataa puhelimesi sovelluskaupasta Da Fit applikaatio puhelimeesi
  2. Rannekkeen käynnistys ja lataaminen. Liitä ranneke lataukseen joko tietokoneen usb- porttiin tai laturiin jossa on usb-portti. Laite käynnistyy automaattisesti kun sitä ladataan.
  3. Yhdistä ranneke puhelimessa olevaan applikaatioon. Avaa applikaatio ja varmista, että puhelimesi Bluetooth on päällä. Applikaatio etsii laitteesi automaattisesti. Valitse laite ja yhdistä se applikaatioon.

Eikö rannekkeesi yhdisty applikaatioon?

Joidenkin älypuhelinten Bluetooth on hyvä sammuttaa tai käynnistää uudelleen. Älypuhelimen uudellenkäynnistys voi vaikuttaa laitteen toimivuuteen.