Lataa WaterBass-ohjeet pdf-muodossa tästä

JoyActor WaterBass

Bluetooth-paritus

1. Kytke virta laitteeseen. Sininen valo alkaa vilkkumaan ja kaiutin on valmis yhteyden muodostukseen.
  2. Mene laitteesi Bluetooth-valikkoon, etsi “WaterBass” ja valitse yhdistä. Kun pari on muodostetu, kuulet äänimerkin ja sininen valo palaa yhtäjaksoisesti. Lisää apua yhdistämiseen löydät Bluetooth-laitteesi ohjekirjasta.

Bluetooth-paritus usemman WaterBass-kaiuttimen välillä (TWS)

Mikäli sinulla on kaksi WaterBass-kaiutinta, voit yhdistää ne toisiinsa TWS-tekniikan avulla:

1. Kun teet TWS-yhdistämisen ensimmäistä kertaa, poista olemassa olevat WaterBass-laiteparit laitteestasi ja laita kaiuttimen virta päälle.
  2. Valitse toinen WaterBass-kaiuttimistasi ja paina virtapainiketta kahdesti. Kuulet äänimerkin.
  3. Laita virta päälle myös toiseen WaterBass-kauittimeen ja paina sen virtapainiketta kahdesti. Kuulet äänimerkin ja kaksi kaiutinta on nyt yhdistetty toisiinsa.
  4. Kun molemmat kaiuttimet ovat toistaneet äänimerkin (kohdat 2. ja 3.) kaiuttimet on yhdistetty toisiinsa. Toisen kaiuttimen valo palaa sinisenä ja toisessa sininen valo vilkkuu.
  5. Kaiutin, jonka sininen valo palaa yhtäjaksoisesti toimii oikeanpuoleisena kaiuttimena ja ns. orjakaiuttimena. Kaiutin, jonka LED-tilanilmaisin vilkkuu sinisenä, toimii vasemmanpuoleisena- ja pääkaiuttimena.
  6. Mene laitteesi Bluetooth-valikkoon ja yhdistä WaterBass-laitteeseen.
  7. Toista musiikkia samalla tavoin kuin yhdellä kaiuttimella. Kuulet musiikin stereona, pääkautin toistaa vasemmanpuoleisen kanavan ja orjakaiutin oikeanpuoleisen.
  8. Kun kaiuttimet on yhdistetty toisiinsa, riittää kun sammutat toisen niistä ja toinen kaiutin menee pois päältä automaattisesti.

** Sinun tarvitsee tehdä TWS-paritus vain ensimmäisellä kerralla.

HUOM! Voit vastaanottaa puheluita kummallakin kaiuttimella, mutta puhe kuuluu vain pääkaiuttimesta.

Painikkeet ja toiminnot

1. Virta päälle / Virta pois / LED-valot

1. Virta päälle: Pidä painettuna 3 sekuntia, kunnes kuulet äänimerkin.
  2. Virta pois: Paina nappia kerran, kuulet äänimerkin
  3. LED-valot: Kun olet kytkenyt virran päälle, paina nappia uudelleen voidaksesi vaihtaa väriä. Painikkeella voit valita kaiuttimen seitsemästä eri värivaihtoehdosta.

2. V- Painike

1. 1. Paina kerran vähentääksesi äänenvoimakkuutta.
  2. Pidä painettuna yhden sekunnin ajan siirtyäksesi edelliseen kappaleeseen.

3. V+ Painike

1. Paina kerran lisätäksesi äänenvoimakkuutta
  2. Pidä painettuna yhden sekunnin ajan siirtyäksesi seuraavaan kappaaleeseen.

4. Toista- / tauko-painike

Paina kerran:

• Pysäyttääksesi musiikin.
  • Vastataksesi puheluun.
  • Lopettaaksesi puhelun.
  • Kaiuttimen ollessa yhdistettynä puhelimeen, voit soittaa viimeksi soittamaasi puhelinnumeroon painamalla painiketta kahdesti.

Paina ja pidä painettuna:

• Älä vastaa saapuvaan puheluun.
  • Ollessasi musiikin soittotilassa, paina 2 sekuntia irtikytkeäksesi Bluetooth-yhteyden. Paina 5 sekuntia palauttaaksesi tehdasasetukset (poistaa kaikki WaterBass-Bluetooth -parit).

5. LED-tilanilmaisivalot:

Sininen valo

Kun sininen valo vilkkuu, kauitin odottaa Bluetooth-paritusta. Kun sininen valo palaa yhtäjaksoisesti, on kauitin yhdistettynä Bluetooth-laitteeseen.

Punainen valo

Punaisen valon palaessa kaiutin latautuu. Valo sammuu, kun akku on täynnä. Vilkkuva punainen valo tarkoittaa akun varauksen olevan vähissä, kytke silloin laite laturiin.

6. Latausportti

Kytke kauittimen mukana toimitettu MICRO USB -kaapeli kaiuttimen latausporttiin ja kaapelin toinen pää mihin tahansa USB 5V/1A -laturiin. Laite latautuu, kun punainen valo palaa (kohta 5.). Valo sammuu, kun akku on ladattu täyteen.