Recycle Joy!

Meidän sloganimme “Recycle Joy” on keskeinen ajatus jokapäiväistä toimintaamme JoyActorilla. Sen lisäksi, että omassa tekemisessämme haluamme tuottaa iloa jokaiselle työntekijälle, asiakkaalle sekä yhteistyökumppanille, niin haluamme myös olla erimerkki muille yrityksille siitä kuinka yksittäinen yritys voi jakaa hyvää ympärilleen monin eri tavoin.

Recycle Joy ulottuu kaikkeen toimintaamme

Tänäkin kesänä työllistämme nuoria yritykseen oppimaan työelämästä ja kehittämään osaamistaan ja itsevarmuutta työstä.

JoyActorissa tätä ilon ja hyvän kierrättämistä toteutetaan myös taloudellisesti. Esimerkiksi viime vuonna yrityksemme jakoi peräti noin 7,5% koko liikevaihdostaan yhteiskunnallisesti tärkeiksi kokemiimme kohteisiin kuten Itämeren suojeluun, hyväntekeväisyyteen lasten ja vanhusten hyväksi sekä yksittäisten urheilijoiden taloudelliseen tukemiseen.

Vastuullisuustavoitteemme ovat korkealla ja kunnianhimoisen tekemisen  haluamme toimia mallina myös suuremmille organisaatioille. Me olemme vielä pieni ja kasvava yritys, joten tuo 7,5% liikevaihdosta on luonnollisesti rajallinen summa, mutta jos maailman johtavat isot yritykset jakaisivat vastaavan suhteellisen osuuden liikevaihdostaan, niin puhuttaisiin valtavista rahoista. Vai miltä kuulostaa, että vaikkapa kaikkien tuntemien Applen ja Samsungin kohdalla vastaavat suhteelliset osuudet liikevaihdosta ovat noin 18 ja 14 miljardia euroa?

Osana vastuullisuustavoitteitamme, alamme tästä tilikaudesta 2019 alkaen julkaista vuosittaisen vastuullisuustyön koosteen verkkosivuillemme.

Haluamme muuttaa maailmaa tuotteidemme, toimintatapamme ja innovatiivisen ajattelun kautta. Toivomme että ne innostavat myös sinut ja muut tuomaan maailmaan lisää hyvää ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *