Suomen ensimmäinen Tekojen Tiistai 27.11.2018. Hyviä tekoja helposti ja iloisella mielellä

Kansainvälinen Giving Tuesday -tapahtuma saapuu 27. marraskuuta ensimmäistä kertaa Suomeen. Hyväntekeväisyystapahtuman tarkoituksena on levittää hyvää mieltä tekojen kautta.

Yhdysvalloista lähtöisin oleva tapahtuma on saanut alkunsa vuonna 2012. Tapahtuma on vastapainoa Black Friday ja Cyber Monday -kulutusjuhlille muistuttaen hyvän tekemisen tärkeydestä.

Jokainen yksilö tai organisaatio voi osallistua kampanjaan omien resurssiensa mukaan. Teko voi olla pieni hyvänmielenele tai suurempi ponnistus itselle tärkeän asian eteen. Mukaan voi lähteä esimerkiksi auttamalla naapuria tai lahjoittamalla aikaansa vapaaehtoistyöhön.

Giving Tuesday keräsi vuonna 2017 osallistujia yli 150 maasta. Kampanja on noussut Yhdysvalloissa jopa joulua suuremmaksi lahjoitustapahtumaksi. Viime vuonna tapahtuma sai osakseen paljon näkyvyyttä ja sen avulla kerättiin yhteensä 300 miljoona dollaria internet-lahjoituksina.

JoyActorkin osallistuu tapahtumaan lahjoittamalla hyvää mieltä vanhuksille musiikin ja laulun voimalla eri vanhainkodeissa Helsingissä. Ei ainoastaan tiistaina 27.11., vaan jokaisena päivänä!

Haluaisitko sinä osallistua meidän kanssamme levittämään iloa vanhuksille ja meille itselle myös? Jos haluat, laita meille viestiä osoitteeseen info@joyactor.com. Ensimmäinen laulu- ja pikkujoulutilaisuus on jo keskiviikkona 28.11.2018 Hopeatien vanhainkodissa.

Tervetuloa laulamaan ja välittämään hyvää mieltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *