Building the most positive electronics brand ever.

Sound of Victory

by Iivo Niskanen

”Mä haluan antaa positiivista voimaa sulle. Kun käytät Sound of Victory-kuulokkeita, me molemmat ollaan voittajia!”

Sound of Victory on langaton huippukuuloke, jonka äänenlaatua on kehuttu erittäin täyteläiseksi ja selkeäksi. Kirkas diskantti ja syvä basso vakuuttavat harjaantuneemmankin kuuntelijan.

TinyMate

Pieni ja höyhenen kevyt. Uusi ultraääniliimattu runko ja 36 kk TAKUU. Täysin langaton nappikuuloke yllättää uskomattomalla äänenlaadulla ja erottelukyvyllä, joka voittaa lukuisat isommatkin kuulokkeet. Syvällä bassolla ja kirkkaalla diskantilla varustettu TinyMate eristää ympäristön äänet hyvin lentokoneessa ja junassa. Pysyy erinomaisesti kaikissa korvissa. MIKROFONI positiiviseen puhumiseen.

119,00 

Sound of Victory

Sound of Victory on langaton huippukuuloke, jonka äänenlaatua on kehuttu erittäin täyteläiseksi ja selkeäksi. Iivo Niskasen aito käsinsigneeraus koristaa tämän Limited Edition -erän pakettia. Se on loistava lahja tai esim. arvonnan palkinto.

139,00 

Privat: SportMate

Uudet SportMate langattomat nappikuulokkeet ovat huippu-urheilijoiden suosikit. SportMaten soundia ja syvää bassoa on kehuttu. Ne pysyvät täydellisesti korvissa ja ovat erittäin kevyet ja mukavat. Ohuen rakenteen ansiosta ne eivät tule lainkaan korvasta ulos ja mahtuvat kypäriin ja päähineisiin. Kuulokkeissa on erittäin laadukas mikrofoni, uusin bluetooth-teknologia ja niissä on pitkä akun kesto. SportMatessa on vaihdettava johto ja korvaosat.

59,00 

JoyActorin tavoite on rakentaa maailman innostavin elektroniikan ja lisävarusteiden tuotemerkki liikkuville ihmisille. Toivomme, että JoyActorin slogan Recycle joy – Kierrätä iloa näkyy kaikessa tekemisessämme. Haluamme olla esimerkki, miten brandi voi olla vahva viesti rakentaa maailmasta iloisempi ja avuliaampi jopa niin, että pressat Trump ja Putin kuulevat tästä viestistä (koska heillä on valtaa).

Miten Recycle joy näkyy?

Niin, että tuotteet toimivat ja niistä tulee käyttäjäpalautteen kautta koko ajan paremmat. Siksi meillä on 24 kk takuu ja 6 kk supertakuu kuulokkeissa eli saat aina uudet riippumatta rikkoutumisen syystä. Kuulokkeiden musalla saa helposti hyvän fiiliksen, handsfreen kautta on helppo puhua tärkeiden ihmisen kanssa, rannelaitteet pitävät terveenä ja vara-akut antavat turvaa.

Meidän unelmana on, että meillä voisi olla aina 100% tyytyväisyystakuu kaikissa tuotteissa. Lisäksi järjestämme hyväntekeväisyystempauksia ja haluamme olla esimerkki muille firmoille.

Laitetaan yhdessä pallo paremmaksi.

Meistä sanottua

Laura

Todella kätevä! Helppo kantaa mukana. Kevyt.

Henri

Ihan tykki äänenlaatu ja helppo "pukea" päälle ja pelkkää plussaa koko ulkonäkö!

Jasmine

Huipputuote; hyvä äänentoisto sekä mukavan sporttiset ja rennot kuulokkeet! Hinta-laatusuhde kohdillaan

Karra

Hyvä ääni, myös bassot. Tosi kevyet ja pysyvät paikallaan kovemmassakin liikunnassa. Hyvä plussa oli mukana tuleva tavallinen kuulokepiuha.

Jussi

Kevyet, hyvin korviin istuvat kuulokkeet. Uskomattoman selkeä ääni. Myös basso jytisee mukavasti. Lisäplussana molemmista päistä irrotettava johto.

Anni

Istuu hyvin myös kapeaan korvakäytävään vaihdettavien korvakappaleidensa ansiosta. Sotkeutumaton johto on iso plussa!!! Äänenlaatu erittäin hyvä.