TinyMate 2 kuulokkeiden yhdistäminen puhelimeen:

1. Ensimmäisellä käyttökerralla ota molemmat kuulokkeet kokonaan pois kotelosta, jolloin kuulokkeiden pienet valkoiset valot syttyvät.

2. Laittaessasi kuulokkeet korviisi kuulet, että vasen ja oikea kuuloke kytkeytyvät ensin toisiinsa. Kuulokkeet ilmoittavat olevansa päällä, kun kuulet lausahduksen ”power on”.

3.Varmista, että puhelimessasi on Bluetooth päällä. Etsi puhelimesi Bluetooth-luettelosta TinyMate 2 by JoyActor ja yhdistä.

– Jos et näe TinyMate 2 by JoyActor -Bluetooth-laitetta puhelimesi luettelossa, laita molemmat kuulokkeet hetkeksi takaisin koteloon. Otteaessasi ne pois kotelosta, Bluetooth-yhdistäminen käynnistyy uudelleen.

4. Jatkossa TinyMate 2 -kuulokkeet yhdistyvät puhelimeesi automaattisesti, kun otat kuulokkeet latauskotelosta ja puhelimesi Bluetooth-tila on päällä. Kuulokkeet ovat yhdistetty puhelimeesi, kun kuulet lausahduksen ”device connected”.

TinyMate 2 painikkeet ja äänisignaalit:

Miten puheluun vastaaminen onnistuu?
Voit vastata puheluun painamalla kerran kumman tahansa kuulokkeen painiketta. Samalla tavalla lopetat puhelun. Samaan tapaan painikkeet toimivat myös sovellusten pause ja play -toimintoina.

Miten vaihdan kappaletta?
Voit vaihtaa kappaletta seuraavaan painamalla kahdesti oikean kuulokkeen painiketta. Edelliseen kappaleeseen pääset painamalla vastaavasti kahdesti vasemman kuulokkeen painiketta.

Miten yhdistän myös toiseen Bluetooth laitteeseen?
Voit yhdistää kuulokkeet toiseen Bluetooth-laitteeseen painamalla kolmesti kuulokkeiden vasenta tai oikeaa painiketta. Tällöin kuulokkeiden paritus alkaa uudelleen toista laitetta varten.

Miten yhdistän puhelimeni assistentiin?
Voit yhdistää kuulokkeet puhelimesi assistentiin, kuten Siriin tai Google Assistantiin, painamalla kuulokkeiden kumpaa tahansa painiketta kaksi sekuntia pohjassa.

Miten saan kuulokkeet pois päältä?
Voit kytkeä kuulokkeet pois päältä painamalla kumpaa tahansa painiketta kolme sekuntia pohjassa. Vastaavasti saat kuulokkeet myös takaisin päälle.

TinyMate 2 valo signaalit ja latausmekanismi

Mistä näen paljonko akkua on vielä jäljellä?
Näet puhelimesi Bluetoothista prosentteina, kuinka paljon akkua on kuulokkeissa jäljellä. Täysi akun kesto kuulokkeissa on 5-6 tuntia.

Latauskotelon neljä sinistä palloa ilmoittavat, kuinka paljon akkua on latauskotelossa jäljellä:
-Kun neljä valoa palaa koko ajan, on latauskotelossa 100% akkua. Jonkin ajan kuluttua valo sammuu, kun kotelon akku on tullut täyteen.
-Kun valo välkkyy kolmesti, on latauskotelossa 75% akkua.
-Kun valo välkkyy kahdesti, on latauskotelossa 50% akkua.
-Kun valo välkkyy vain kerran, on latauskotelossa 25% akkua jäljellä.

Täydessä latauskotelossa on akkua 15 tuntia yhtämittaiseen käyttöön.

Halutessasi voit käyttää kerralla vain yhtä kuuloketta ja ladata toista kuuloketta latauskotelossa.


Kuulokkeiden manuaalinen paritusohje

1. Pura ensin kuulokkeiden yhteys laitteeseen johon olet ne yhdistänyt (esimerkiksi iPhonessa, bluetooth asetuksista “unohda tämä laite”)
2. Laita molemmat kuulokkeet latauskoteloon, jolloin kuulokkeisiin syttyy valkoinen valo.
3. Kun molemmissa kuulokkeissa palaa valo, paina samaan aikaan kuulokkeiden päällä olevista napeista noin 5-10 sekuntin ajan, kunnes kuulokkeiden valo välähtää kaksi kertaa.
4. Nosta kuulokkeet latauskotelosta. Näin kuulokkeet ovat yhdistyneet toisiinsa ja valmiit käyttöön!

Näin asetat TinyMate 2 korvaasi oikein

TinyMate 2.0 -kuulokkeiden mukavuuden ja pysyvyyden kannalta on tärkeää, että kuuloke asetetaan korvaan oikein oikean kokoisten vaihtopäiden kanssa. Valitse ensin pakkauksen mukana tulleista vaihtopäistä kokeilemalla sinulle sopivimman tuntuinen vaihtopää.

Oikealla koolla on myös suuri merkitys äänenlaatuun, ja esimerkiksi basson äänet saattavat peittyä, mikäli kuulokkeiden pää on liian iso korvakäytävään. Kokeile siis pienintä mahdollista vaihtopäätä.

Vie korvaan menevä osa korvan sisään ja käännä kuuloketta siten, että kuulokkeen paksu osa nojaa korvan takakaareen ja kuulokkeen merkkivalo jää eteenpäin, kohti kasvojasi. Asettele kuuloke niin, että se nojaa korvalehden takakaareen ollen näin kaikista tukevimmin kiinni paikallaan.

Näin kuuloke on sille optimaalisessa asennossa ja saat parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen. Yllä olevassa kuvassa TinyMate 2.0 on asetettu korvaan oikein.

Nautinnollisia kuunteluhetkiä!

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.