JoyActorin yleiset sopimusehdot
JoyActor eli Recycle Joy Finland Oy (2341802-0) on vastuussa https://joyactor.com/ verkkosivuista sekä siihen liitetystä verkkokaupasta. JoyActor takaa noudattavansa Suomen sekä EU:n lainsäädäntöä.

1. Tilaaminen
JoyActorin asiakkaita voivat olla yksityis- tai yritysasiakkaat. Mikäli tuotteet maksetaan laskulla on JoyActorilla tai JoyActorin laskutuskumppaneilla oikeus tarkistaa asiakkaan maksukyky. Mikäli luottotietojen tarkistuksen yhteydessä todetaan, että asiakas ei ole maksukykyinen on JoyActorilla oikeus perua asiakkaan tilaus tai vaihtaa tilauksen maksutapa.

1.1 Tilatessa vaaditut tiedot

a) Mikäli kyseessä on yksityisasiakas vaaditaan tilatessa seuraavat tiedot: tilaajan nimi, toimitusosoite (ja laskutusosoite mikäli eri kuin toimitusosoite), sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

b) Mikäli tilaaja on yritys vaaditaan tilatessa seuraavat tiedot: Yrityksen nimi, y-tunnus, yhteyshenkilö, toimitusosoite (ja laskutusosoite mikäli eri kuin toimitusosoite), sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

2. Toimitusehdot
2.1 Toimitusaika

JoyActorin normaali toimitusaika on 2-3 arkipäivää, pyrimme lähettämään tilaukset jo saman päivän aikana. Huomaathan että ilmoitamme jokaisen tuotteen kohdalla erikseen tuotteen toimitusajan tai toimitusaika-arvion.

2.2 Toimitustavat

JoyActor pyrkii tarjoamaan asiakkailleen Suomen parhaimmat toimitustavat ja mahdollisimman nopean toimituksen. Tällä hetkellä tuotteemme toimitetaan Postin kirjeinä ja paketteina. Asiakas voi valita itselleen sopivimman toimitustavan tilatessaan verkkokaupastamme. Huomaathan kuitenkin että kirjeiden enimmäismitta on 3cm, tästä johtuen kaikkia tuotteitamme ei voida toimittaa kirjeenä. Tilauksen toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta sekä lähetyksen painosta ja mitoista.

JoyActor on vastuussa siitä että toimitukset saapuvat asiakkaille luvattuna aikana. Mikäli lähetys on esimerkiksi kadonnut Postin käsittelyssä on JoyActor velvoitettu uuden tuotteen toimitukseen. JoyActorin varasto sijaitsee Helsingissä.

3. Maksutavat
Voit maksaa tilauksesi seuraavilla tavoilla:

– Checkoutilla (Katso maksuehdot)

– PayPalilla

4. Hinnat
Hinnat sisältävät ALV:in eli arvonlisäveron (24%) ellei toisin mainita. Huomaathan että JoyActor voi muuttaa tuotteidensa hintoja milloin vain.

5. Palautusoikeus
Me JoyActorilla tahdomme että asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä palveluumme ja tuotteisiimme, niinpä tarjoamme 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden verkkokaupasta ostetuille tuotteillemme. Mikäli tilauksen kanssa ilmenee ongelmia tai tuote ei vastaa odotuksiasi ota meihin yhteyttä niin ratkaistaan asia! Huomioithan että palautusoikeus ei koske yrityksiä.

5.1 Huomioitavaa palauttaessa

Huomaathan että palautettavan tuotteen on oltava uudenveroinen.

6. Takuu
Me olemme valinneet tuotteemme tarkoin jotta tuotevalikoimassamme olisi vain laadukkaimmat ja parhaimmat tuotteet. Tämän takia voimmekin tarjota tuotteillemme 24 kuukauden takuun. Mikäli tuotteessa ilmenee ongelmia, ota meihin yhteyttä ja lähetä tuote meille huoltoon tai takuuvaihtoon ilmaiseksi.

Terveisin JoyActor

Recycle Joy Finland Oy (2341802-0)
Vattuniemenkatu 21
00210 Helsinki
044 243 8020
info@joyactor.com

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.