JoyActorin yleiset sopimusehdot
JoyActor eli Recycle Joy Finland Oy (2341802-0) on vastuussa https://joyactor.com/ verkkosivuista sekä siihen liitetystä verkkokaupasta. JoyActor takaa noudattavansa Suomen sekä EU:n lainsäädäntöä.

1. Tilaaminen
JoyActorin asiakkaita voivat olla yksityis- tai yritysasiakkaat. Mikäli tuotteet maksetaan laskulla on JoyActorilla tai JoyActorin laskutuskumppaneilla oikeus tarkistaa asiakkaan maksukyky. Mikäli luottotietojen tarkistuksen yhteydessä todetaan, että asiakas ei ole maksukykyinen on JoyActorilla oikeus perua asiakkaan tilaus tai vaihtaa tilauksen maksutapa.

1.1 Tilatessa vaaditut tiedot

a) Mikäli kyseessä on yksityisasiakas vaaditaan tilatessa seuraavat tiedot: tilaajan nimi, toimitusosoite (ja laskutusosoite mikäli eri kuin toimitusosoite), sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

b) Mikäli tilaaja on yritys vaaditaan tilatessa seuraavat tiedot: Yrityksen nimi, y-tunnus, yhteyshenkilö, toimitusosoite (ja laskutusosoite mikäli eri kuin toimitusosoite), sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

2. Toimitusehdot
2.1 Toimitusaika

JoyActorin normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää, pyrimme lähettämään tilaukset jo saman päivän aikana. Huomaathan että ilmoitamme jokaisen tuotteen kohdalla erikseen tuotteen toimitusajan tai toimitusaika-arvion.
Tällä hetkellä yhteiskunnassa vallitsevan tilanteen vuoksi toimituksissa on mahdollista olla viiveitä ja todelliset toimitus -ja käsittelyajat saattavat olla suuremmat kuin aikaisemmin ilmoitettu. Tiedotamme kaikista muutoksista asiakkaillemme parhaamme mukaan.

2.2 Toimitustavat

JoyActor pyrkii tarjoamaan asiakkailleen Suomen parhaimmat toimitustavat ja mahdollisimman nopean toimituksen. Tällä hetkellä tuotteemme toimitetaan Postin kirjeinä ja paketteina. Asiakas voi valita itselleen sopivimman toimitustavan tilatessaan verkkokaupastamme. Huomaathan kuitenkin että kirjeiden enimmäismitta on 3cm. Tästä johtuen kaikkia tuotteitamme ei voida toimittaa kirjeenä. Tilauksen toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta sekä lähetyksen painosta ja mitoista. Asiakkaalla on mahdollisuus valita seuraavat toimitustavat;

Lähimpään Postin noutopisteeseen: €6.90

Pikakuljetus kotiin: €9.90

Ilmainen kotiintoimitus postiluukusta: 0.00€

JoyActor on vastuussa siitä että toimitukset saapuvat asiakkaille luvattuna aikana. Mikäli lähetys on esimerkiksi kadonnut Postin käsittelyssä on JoyActor velvoitettu uuden tuotteen toimitukseen. JoyActorin varasto sijaitsee Vantaalla.

3. Maksutavat
JoyActorin hallinnoimassa verkkokaupassa ovat käytössä PayPalin ja Checkout Finland Oy:n tarjoamat maksutavat:

  • Verkkomaksut (yleisimmät verkkopankit)
  • Visa / Visa Electron
  • Mastercard
  • Mobilepay, Siirto ja Pivo
  • Joustoraha (osamaksu)
  • OP -ja Collector Bank -lasku

Lue lisää Checkout-maksupalvelusta henkilöasiakkaille: http://checkout.fi/home/henkiloeasiakkaat.html

4. Hinnat
Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. JoyActorin verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

5. Palautusoikeus
Me JoyActorilla tahdomme että asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä palveluumme ja tuotteisiimme, niinpä tarjoamme 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden verkkokaupasta ostetuille tuotteillemme. Mikäli tilauksen kanssa ilmenee ongelmia tai tuote ei vastaa odotuksiasi ota meihin yhteyttä niin ratkaistaan asia! Huomioithan että palautusoikeus ei koske yrityksiä.

Mikäli olet valinnut maksutavaksi Jouston (joustorahan) tai OP/Collector -laskun ja mikäli tuote palautetaan myöhään tai mikäli tästä maksutavasta aiheutuu muita kuluja (mm. viivästymiskorko), ei JoyActor vastaa näistä kuluista vaan palauttaa asiakkaalle ainoastaan tuotteen ostohinnan.

JoyActor ei myöskään vastaa mahdollisten muiden osamaksuista johtuvien maksujen kuluista.

Mikäli asiakas on valinnut vapaaehtoisesti lisämaksusta esimerkiksi kotiinkuljetuksen, ei JoyActor hyvitä tästä toimitustavasta asiakkaalle aiheutuneita kuluja palautuksen yhteydessä.

5.1 Huomioitavaa palauttaessa

Huomaathan että palautettavan tuotteen on oltava uudenveroinen. Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen olemalla yhteydessä myyjään. Palautukset tulee tehdä Postin palvelua käyttäen Joyactor.com verkkokaupan antamien ohjeiden mukaisesti. Emme lunasta postiennakko-, postipaketti- tai matkahuollon palautuksia.

5.2. Palautusohjeet

Mikäli palautatte tuotteen, kirjoittakaa pakkaukseen palautustunnuksemme 653492 ja viekää lähetys postiin. Tunnuksen avulla posti osaa toimittaa tuotteen perille oikeaan osoitteeseen.

Lisää palautuspaketin sisälle omat yhteystietosi. Näin osaamme yhdistää palautuneen lähetyksen oikeaan tilaukseen.

Muista säilyttää palautuksesta saamasi kuitti aina siihen saakka, kun palautuksesi on käsitelty.

6. Takuu
Me olemme valinneet tuotteemme tarkoin jotta tuotevalikoimassamme olisi vain laadukkaimmat ja parhaimmat tuotteet. Tämän takia voimmekin tarjota tuotteillemme 36 kuukauden takuun. Mikäli tuotteessa ilmenee ongelmia, ota meihin yhteyttä ja lähetä tuote meille huoltoon tai takuuvaihtoon ilmaiseksi. Noudatamme kuluttajansuojalakia takuun osalta. Lisätietoa kuluttajansuojalaista osoitteessa https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/takuu-ja-virhevastuu/

Terveisin JoyActor

Recycle Joy Finland Oy (2341802-0)
Hämeentie 68 B 7
00550 Helsinki
040 2590561
info@joyactor.com

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.