TOP 3 reissutarinaa, jolloin SolarMate pelasti päiväni

Balilla vietetystä kuukaudesta jäi mieleen paitsi auringonlaskut meren rannalla, myös muutama kommellus, jolloin matkaan pakattu SolarMate pelasti reppureissaajan pälkähästä.

Alla TOP3 suosikkitarinaani, joissa JoyActorin aurinkovoimalla toimiva laturi oli nimensä mukaisesti kaveri, jota ilman ei maailmalle ole enää asiaa.

#3 Biitsipäivän pelastus

Surffaajat esittelivät taitojaan Canggun rannan kuohuissa samalla, kun ahmin aurinkorasvalta tuoksuvia kirjan sivuja. Kaikki oli täydellistä, kunnes Sound of Victory -kuulokkeista pauhaava lempibiisini lakkasi soimasta. En ollut muistanut ladata kuulokkeitani pitkään aikaan.

Hetkellisen turhautumisen jälkeen hoksaan, että repun pohjalta löytyy pieneen tilaan taiteltu aurinkolaturi. Pääsen testaamaan vehjettä ensimmäistä kertaa – mahtaakohan tämä oikeasti toimia?

Asetan SolarMaten huivini päälle rantahiekkaan ja nyökkäilen tyytyväisenä, kun näen kuulokkeiden latausvalon syttyvän. Tekee mieli huikata ohikulkijoille, että katsokaa, lataan kuulokkeitani ilman sähköä, keskellä hiekkarantaa! Pian musiikki tulvii takaisin, ja kiitos JoyActorin, rantapäiväni on pelastettu.

#2 Joogaharjoituksen helpotus

Reissun parhaisiin hetkiin kuului uima-allasalueella tehty joogaharjoitus aamutuimaan, kun muut vielä nukkuivat. Eräänä aamuna hiippailtuani joogamatto kainalossa altaalle tajusin, etten ollut muistanut ladata puhelintani yön aikana. Onnekseni SolarMate odotteli repun pohjalla!

Sain ladattua puhelimeni altaalla samalla, kun aloittelin joogaharjoitustani. Yllätyin aurinkolaturin nopeudesta ja siitä, miten paljon akku ehti latautua treenini aikana. SolarMate keräsi pisteitä paitsi tyytyväiseltä joogilta, myös muilta tilannetta seuranneilta aamuvirkuilta.

 

#1 Eksyksissä riisipelloilla

Skootterimatkalla rannikolta saaren keskiosaan satuin valitsemaan väärän risteyksen ja päädyin mutkittelemaan matkalla sen verran pidempään, että puhelimeni akku irtisanoutui tehtävästään.

Tämäpä loistavaa, ajattelin; olin eksyksissä riisipeltojen keskellä, ilman puhelinta, ilman navigaattoria. SolarMate osoittautui toden teolla pelastukseksi, sillä sen ansioista sain istuskella tienreunassa matkaeväitä popsien samalla, kun aurinko latasi puhelintani toimintakuntoon.

 

Reissurinkka sai uuden vakiovarusteen

Viimeistään riisipellon kyljessä istuskellessani tulin siihen tulokseen, että SolarMate pääsee jatkossa kaikille reissuilleni. Aurinkovoimalla toimiva virranlähde pelastaa tarpeen tullen monelta kommellukselta.

Kiitos JoyActorin loistotiimille huikeasta reissukaverista – suosittelen aurinkolaturia jokaiselle maailmanmatkaajalle, luontoretkeilijälle ja mökkeilijälle!

Henna 

Traveller, Writer & Yoga Teacher

1 thought on “TOP 3 reissutarinaa, jolloin SolarMate pelasti päiväni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *