JoyActor Verkkokauppa JoyActorin koulukampanja
Ale!
  • kouluun2-uusi

JoyActorin koulukampanja

118,80  20,00 

StreetMate, Sticky Power Lite -varavirtalähde 4000 mAh, ja 4 hengen Tallinnan risteily. Ilmainen toimitus kirjekuoressa suoraan kotiin.

StreetMate

JoyActor StreetMate -kuulokkeissa on sisäänrakennettu mikrofoni, joten ne toimivat myös handsfreena. Kuulokkeissa on erinomainen äänenlaatu. StreetMatet kulkevat kaikessa mukana myös nopeassa liikkeessä.

Lue lisää tuotteesta

StickyPower Lite

”Sticky Power -vara-akku, joka pysyy aina mukanasi.”

Sticky Power tuoteperhe kasvaa! Tarjoamme tyylikkään vara-akun nyt tyylikkäässä valkoisessa värissä. Sticky Power lite vara-akussa ei ole imukuppeja tai sormilenkkiä, joten se vie vielä vähemmän tilaa.

Sticky Power on JoyActorin huippuvaravirtalähde, joka kulkee helposti aina mukana. Eikä akku lopu kesken!

Sticky Powerissa on sisäänrakennettu Micro-usb -kaapeli. Mukana tulee myös adapteri Iphone 5-, Iphone 6- ja Iphone 7 -puhelimien lataukseen. Adapterille on myös paikka Sticky Powerissa, joten se pysyy aina mukana.

Akun kapasiteetti on 4000 mAh.

Lue lisää tuotteesta

Risteily

4 hengen päiväristeily Tallinnaan Viking Line M/S Viking XPRS -laivalla. Lähdöt kaikkina muina päivinä, paitsi lauantaisin. Risteilyliput ovat voimassa 7.8 – 18.10.2017. Arvo 60 – 88 €. Muistathan lukea “Hyvä tietää osio“, jossa on mm. kerrottu ikärajoitteet ja muut tärkeät infot.

Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus kirjeitse. Normaalihinta 7,90 €

 

Osasto: