JoyActor Verkkokauppa Kampanja nivelyhdistykselle
Ale!
  • nivelliitto-kampanja
  • SportMate Tuotekuva
  • SportMate Tuotekuva
  • SportMate Tuotekuva
  • SportMate Tuotekuva
  • SportMate Tuotekuva
  • SportMate Tuotekuva

Kampanja nivelyhdistykselle

136,90  39,00 

Suomen Nivelyhdistys logo pieni

Pakettiin kuuluu SportMate-langattomat nappikuulokkeet, BookBeat-äänikirjat kuukaudeksi sekä risteilyetukortti. Ilmainen toimitus kotiin kirjekuoressa. Osallistut samalla myös Sound of Victoryn arvontaan. Toimitusaika: heti.

 

SportMate  (normaalisti 59 €)

Uudet SportMate-langattomat nappikuulokkeet ovat huippu-urheilijoiden suosikit. SportMaten soundia ja syvää bassoa on kehuttu. Ne pysyvät täydellisesti korvissa ja ovat erittäin kevyet ja mukavat. Käyttäjien mielestä tämä SportMaten yksi ylivoimainen ominaisuus. Ohuen rakenteen ansiosta ne eivät tule lainkaan korvasta ulos ja mahtuvat kypäriin ja päähineisiin. Kuulokkeissa on erittäin laadukas mikrofoni, uusin bluetooth-teknologia ja niissä on pitkä akun kesto.

Lue lisää tuotteesta

 

BookBeat-äänikirjat kuukaudeksi

Hyppää tuhansien kirjojen huikeaan maailmaan ja ylläty, kuinka helppoa, innostavaa ja rentouttavaa hyvien äänikirjojen kuuntelu on hyvillä kuulokkeilla.

 

Viking Line lahjakortti

Elämyksiä punaisilla Laivoilla Matkalahja on avain kaikkiin niihin maku-, viihde- ja ostoselämyksiin, joita Viking Linen laivat tarjoavat. 4 hengen päiväristeily Tallinnaan Viking Line M/S Viking XPRS -laivalla. Lähdöt kaikkina muina päivinä, paitsi lauantaisin. Arvo 60 – 88 €. Muistathan lukea”Hyvä tietää osio“, jossa on mm. kerrottu ikärajoitteet ja muut tärkeät infot.

 

Osallistut samalla arvontaan

Kaikkien Nivelliitto-kampanjan ostaneiden kesken arvotaan yhdet Iivo Niskasen signeeraamat Sound of Victory -kuulokkeet. Kuulokkeiden järjestysnumero on 114/1000. Voit tutustua kuulokkeisiin täältä.

Arvonnan osallistuminen ei edellytä kampanjan ostamista. Voit osallistua arvontaan myös täällä.

Tuotetunnus (SKU): nivel Osasto:

Tekniset tiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kampanja nivelyhdistykselle”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *