JoyActor Verkkokauppa Läsnäolon voima -kuulokepaketti
  • Sound of Victory by Iivo Niskanen

Läsnäolon voima -kuulokepaketti

139,00 

Valmistuvalle, uuteen elämäntilanteeseen astuvalle, tai uusia tuulia etsivälle elämyksellinen kuulokepaketti, joka sisältää:

  • Sound of Victory -kuulokkeet
  • Eckhart Tollen Läsnäolon voima -kirjan
  • 1kk lahjakortti BookBeat-äänikirjapalveluun

Sound of Victory -kuulokepakettiin kuuluu lahjana huippusuositun Eckhart Tollen Läsnäolon voima -kirja, joka tuo elämäniloa ja henkistä hyvinvointia hetkiisi. Nykyhetkelle antautumalla löydät oman todellisen itsesi – sisäisen rauhan, voiman ja eheyden. Irtaudu mielen aikaansaamista ongelmista ja löydä positiivinen voima elämääsi.

Sound of Victory on langaton huippukuuloke, jonka äänenlaatua on kehuttu erittäin täyteläiseksi ja selkeäksi. Kirkas diskantti ja syvä basso vakuuttavat harjaantuneemmankin kuuntelijan. Iivo Niskasen, kaksinkertaisen Olympiavoittajan ja Maailmanmestarin henkilökohtainen ja todella tyylikäs signeeraus koristaa kullanväristä kuuloketta.

Sound of Victory -kuulokkeissa on täydellisesti päähän muotoutuva istuvuus. Siro, mutta erityisen kestävä panta ja pehmeät kuulokeosat metallikuorilla liikkuvat kolmiulotteisesti. Näin kuulokkeet eivät paina tai purista pitkälläkään kuuntelukerralla. Kuulokkeet pysyvät myös erityisen hyvin päässä urheilusuorituksen aikana.

Erinomainen puheluiden hoitamiseen kaikkialla. Kuulokkeet ovat kevyet ja tyylikkäät sekä päässä että kaulalla.
Sound of Victory tarjoaa vähintään 12 tunnin yhtämittaisen puhe-/kuunteluajan sekä lähes kuukauden valmiusajan.

Lahjoitamme 5 € jokaisesta kuulokkeesta AAMU Suomen Lasten Syöpäsäätiölle.

Saat kuulokkeiden mukana 1kk lahjakortin BookBeat-äänikirjapalveluun, josta löydät tuhansia kirjoja. Ylläty, kuinka helppoa, innostavaa ja rentouttavaa äänikirjojen kuuntelu on hyvillä kuulokkeilla.

Toimitusaika heti. Takuu 36kk.
Rajoitettu erä. 

Osasto:

Tekniset tiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Läsnäolon voima -kuulokepaketti”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *