JoyActor Verkkokauppa Ledipaketti koko perheelle
Ale!
  • jounin-kauppa-ledit

Ledipaketti koko perheelle

123,20  24,90 

Näy muodikkailla ulkoiluledeillä! (Norm. hinta 123,20 €)

Ilmainen ja nopea toimitus!

Ulkoile, laske ja hiihdä turvallisesti ja tyylillä. Myös lapsille ja lemmikeille.

 

Kenkäledi 4 x 2 kpl

Muodikas kenkäledi pysyy kenkien ja monojen kantaosassa nerokkailla kenkäystävällisillä muovisilla tarttumahampailla. Kävelyyn, juoksuun, hiihtoon, lasketteluun ja muuhun ulkoiluun sopiva säänkestävä ja tyylikäs​ ledivalo on varustettu erittäin kirkkaalla ja näkyvällä kaarivalolla. Erinomainen näkyvyys pimeässä lisää liikkumisen ja harrastamisen turvallisuutta.​ Kenkäledi asettuu helposti kenkään, on erittäin kevyt ja siinä on sekä jatkuva että vilkkuva valo. Kenkäledin On-Off napin ansiosta ledin saa pois päältä silloin kun sitä ei tarvita ja tämä lisää pariston kestoa. Muutaman tunnin viikottaisella käytöllä yhden pariston käyttöikä on jopa puoli vuotta!

Kenkäledit on loppuunmyyty lähes jokaisessa syksyn ulkoilmatapahtumassamme ja tämä kertoo niiden käyttömukavuudesta ja laadusta. Myönnämme myös ledeillemme täyden 24 kk eli kahden vuoden takuun!

Kenkälediä voi käyttää myös vaatteiden päällä käsissä, jaloissa, laukuissa sekä polkupyörän, lastenvaunujen ja veneiden tangoissa. Paristo kestää noin 70-80 käyttötuntia ja on helposti vaihdettava yleisin edullinen nappiparisto. Kannustamme kierrättämään paristot!

Pakkauksessa 4 x 2 kpl tyylikkäitä sinisiä ledejä valkoisella kehyksellä

Lue lisää tuotteesta

 

Nappiledi 4 x 2 kpl

Erittäin suosittu ja kaunis nappiledivalo sopii kaikkeen liikkumiseen talvella hiihdosta lasketteluun ja kävelyyn.  Klipsillä tyylikäs ja muodikas ledi pysyy kypärässä, pipossa, hanskoissa, repussa, kengissä, vaatteissa ja lemmikin pannoissa. Se on arvokas turva jokaiselle ulkoilijalle perheen pienimmistä ja aktiiviurheiljoista lemmikkeihin asti.

Nappiledi palaa jatkuvasti tai muuttuu vilkkuvaksi yhdellä napin painalluksella. Se on varustettu kolmella erittäin kirkkaalla ja näkyvällä ledivalolla sekä pitävällä klipsillä ja avaimenperä/kantonauha-aukolla.​ Erinomainen näkyvyys pimeässä
lisää liikenteessä, liikunnassa, harrastuksissa ja muualla turvallisuutta. Ledin saa helposti roikkumaan nauhasta tai avaimenperästä.

Myönnämme ledeillemme täyden 24 kk eli kahden vuoden takuun!

Nappiledit sopivat myös koirien ja lemmikkien kaulapantoihin. Paristo kestää noin 70-80 käyttötuntia ja on helposti vaihdettava yleisin edullinen nappiparisto. On-Off napin ansiosta ledin saa pois päältä silloin kun sitä ei tarvita ja tämä lisää pariston kestoa. Muutaman tunnin viikottaisella käytöllä yhden pariston käyttöikä on jopa puoli vuotta. Tällöin käyttö on erittäin edullista. Kannustamme kierrättämään paristot.

Pakkauksessa 4 x 2 kpl tyylikkäitä sinisiä ledivaloja valkoisella takakannella

Lue lisää tuotteesta

Tuotetunnus (SKU): ledipaketti-koko-perheelle Osasto:

Tekniset tiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ledipaketti koko perheelle”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *