JoyActor Verkkokauppa Ledipaketti yhdelle hengelle
Ale!
  • jounin-kauppa-ledit

Ledipaketti yhdelle hengelle

30,80  14,90 

Näy muodikkailla ulkoiluledeillä! (Norm. hinta 30,80 €)

Ulkoile, laske ja hiihdä turvallisesti ja tyylillä. Myös lapsille ja lemmikeille.

 

Kenkäledi 2 kpl

Muodikas kenkäledi pysyy kenkien ja monojen kantaosassa nerokkailla kenkäystävällisillä muovisilla tarttumahampailla. Kävelyyn, juoksuun, hiihtoon, lasketteluun ja muuhun ulkoiluun sopiva säänkestävä ja tyylikäs​ ledivalo on varustettu erittäin kirkkaalla ja näkyvällä kaarivalolla. Erinomainen näkyvyys pimeässä lisää liikkumisen ja harrastamisen turvallisuutta.​ Kenkäledi asettuu helposti kenkään, on erittäin kevyt ja siinä on sekä jatkuva että vilkkuva valo. On – Off napin ansiosta ledin saa kytkettyä pois kun sitä ei tarvita ja tällöin paristo säästyy ja kuluu vain käytön aikana. Kenkäledimme ovat loppuunmyyty lähes jokaisessa syksyn ulkoilmatapahtumassa ja tämä kertoo niiden laadusta. Myönnämme ledeillemme täyden kahden vuoden takuun!

Kenkälediä voi käyttää myös vaatteiden päällä käsissä, jaloissa, laukuissa sekä polkupyörän, lastenvaunujen ja veneiden tangoissa. Paristo kestää noin 70-80 käyttötuntia ja on helposti vaihdettava yleisin edullinen nappiparisto. Muutaman tunnin viikottaisella käytöllä tämä tarkoittaa puolen vuoden käyttöikää yhdelle paristolle joten käyttö on erittäin edullista. Kannustamme paristoiden kierrätykseen!

Pakkauksessa 2 kpl tyylikkäitä sinisiä ledejä valkoisella kehyksellä

Lue lisää tuotteesta

 

Nappiledi 2 kpl

Erittäin suosittu ja kaunis nappiledivalo sopii kaikkeen liikkumiseen talvella hiihdosta lasketteluun ja kävelyyn.  Klipsillä tyylikäs ja muodikas ledi pysyy kypärässä, pipossa, hanskoissa, repussa, kengissä, vaatteissa ja lemmikin pannoissa. Se on arvokas turva jokaiselle ulkoilijalle perheen pienimmistä ja aktiiviurheiljoista lemmikkeihin asti.

Nappiledi palaa jatkuvasti tai muuttuu vilkkuvaksi yhdellä napin painalluksella. Se on varustettu kolmella erittäin kirkkaalla ja näkyvällä ledivalolla sekä pitävällä klipsillä ja avaimenperä/kantonauha-aukolla.​ Erinomainen näkyvyys pimeässä
lisää liikenteessä, liikunnassa, harrastuksissa ja muualla turvallisuutta. Ledin saa helposti roikkumaan nauhasta tai avaimenperästä.

Nappiledit sopivat myös koirien ja lemmikkien kaulapantoihin. Paristo kestää noin 70-80 käyttötuntia ja on helposti vaihdettava yleisin edullinen nappiparisto. On – Off napin ansiosta ledin saa kytkettyä pois kun sitä ei tarvita ja tällöin paristo säästyy ja kuluu vain käytön aikana. Muutaman tunnin viikottaisella käytöllä tämä tarkoittaa puolen vuoden käyttöikää yhdellä paristolla joten käyttö on edullista. Kannustamme paristojen kierrätykseen.

Myönnämme ledeillemme täyden kahden vuoden takuun.

Pakkauksessa 2 kpl tyylikkäitä sinisiä ledivaloja valkoisella takakannella

Lue lisää tuotteesta

Tuotetunnus (SKU): ledipaketti-yhdelle-hengelle Osasto:

Tekniset tiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ledipaketti yhdelle hengelle”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *