JoyActor Verkkokauppa NanoGo -Nestemäinen näytönsuoja mobiililaitteille

NanoGo -Nestemäinen näytönsuoja mobiililaitteille

19,90 

JoyActor x BlueBiit -tuote

  • Helppo nestemäinen näytönsuojaus menetelmä – Puhdista. Suojaa. Kiillota.
  • Soveltuu kaikille mobiililaitteille näytön muodosta riippumatta
  • Suojaa näyttöä jopa avainten aiheuttamilta naarmuilta (9H naarmun kesto)
  • Helppokäyttöistä nanoteknologiaa
  • Parantaa laitteen käyttökokemusta
  • Parantaa näytön, kameran ja kuvien laatua
  • Pysäyttää bakteerien kasvun
  • Helpottaa sormenjälkien poistamista näytöltä
  • Muodostaa vettähylkivän kerroksen
  • Ilmakuplaton näytön suojausmenetelmä

Bluebiit NanoGo Liquid Glass Protection for Mobile devices on uudenlainen nestemäinen nanotekniikan sovellus, jolla suojaat mobiililaitteesi näytön ja kameranlinssin helposti ja nopeasti kolmessa vaiheessa. Se suojaa laitettasi naarmuilta, tekee lian ja rasvan helposti poistettavaksi, estää bakteerien kasvun sekä parantaa näytön kykyä toistaa kuvia.

Se on kehitetty nimenomaan elektronisten laitteiden näytöille. Yhdellä tuotteella voit käsitellä 0.5m2 kokoisen alueen, siis jopa 37” näytön. NanoGo -Nestemäinen näytönsuoja mobiililaitteille soveltuu älypuhelimille, tableteille, kannettaville tietokoneille, kameroille ja älykelloille. Pinnoite suojaa parhaiten lasista valmistettuja näyttöjä, mutta toimii myös muovilla. NanoGo soveltuu kaiken muotoisille näytöille, myös kaareville. Sillä onnistut varmasti ja saat ilmakuplattoman lopputuloksen. NanoGo sisältää alkoholia, joten varmista käsiteltävän pinnan alkoholin kesto ennen käsittelyä.

Puhdista laitteesi näyttö pakkauksessa tulevalla puhdistusaineliinalla, levitä nanopinnoite toisella, anna vaikuttaa 15 min ja kiillota lopuksi mukana tulevalla mikrokuituliinalla. Saat tehokkaan, monipuolisen, suojan laitteellesi 12 kuukaudeksi.

9H luokan Naarmunsuojaa, jopa avaimia vastaan

Nestemäinen näytönsuoja muodostaa nanomittakaavan ohuen, Piidioksidista (SiO2) muodostuvan resistiivisen kerroksen, joka suojaa näyttöä naarmuilta muodostaen 9H –naarmunkestoluokan pinnoitteen. Pinnoite suojaa näyttöä arkisten esineiden aiheuttamilta naarmuilta, kuten avainten naarmuttavalta vaikutukselta. NanoGo antaa lasinäytöille erinomaisen suojan, mutta toimii myös muovinäytöillä. NanoGo ei vähennä muusta suunnasta tulevaa signaalia, eikä vähennä puhelimesta lähtevää signaalia.

Selkeämpi näyttö ja parempia kuvia

NanoGo -kerros tasoittaa näytön, sekä kameran linssin mikroskooppisia epätasaisuuksia, minkä johdosta valo kulkee näyttölasin ja linssin läpi ilman pieniä heijasteita. Tämän ansiosta näytön toistama ja kameranlinssin välittämä kuva ovat kirkkaampia ja selkeämpiä.

Hylkii likaa ja rasvaa

NanoGo:n muodostama suojaava kerros muodostuu Piidioksidi(SiO 2) hiukkasten muodostamasta kerroksesta, joka tekee myös näytölle päätyvän lian, rasvan ja pölyn helposti pois pyyhittäväksi. Piidioksidi(SiO2) on maaperässämme esiintyvistä aineista toiseksi yleisin. Sitä on mm. Kvartsissa, jota esiintyy hiekassa.

Estää bakteereita

Älylaitteen näytölle päätyy normaalisti paljon likaa ja bakteereita käsien kautta. NanoGo -kerros estää myös todistetusti bakteerien kasvun. Se estää mm. Koli-, Salmonella-, Stafylokokki- ja Pneumokokkibakteereita lisääntymästä. Puhelimesi pysyy puhtaampana.

Helppo asennus, ei ilmakuplia

Tee näytön suojauksesta helppoa! Tämä nestemäinen näytönsuoja on helppo levittää kaiken muotoisille näytöille, myös kaareville. Suojakalvoista poiketen, NanoGo:lla saat varmasti ilmakuplattoman lopputuloksen. Puhdista näyttö ja kameranlinssi huolellisesti pakkauksessa tulevalla alkoholia sisältävällä puhdistusaineliinalla. Levitä nestemäinen nanopinnoiteaine sitä sisältävällä liinalla näytölle ja kameran linssille. Anna aineen vaikuttaa 15 minuuttia ja kiillota lopuksi mukana tulevalla mikrokuituliinalla. Laitteesi nanosuoja saavuttaa täyden vahvuutensa 24 tunnissa ja suojaa laitettasi 12 kk.

 

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): nanogo Osasto:

Tekniset tiedot

Yhteensopivat tuotteet Älypuhelimet, Tabletit, Kannettavat tietokoneet, Kamerat, Älykellot, Silmälasit ja Aurinkolasit
Muuta Käyttöohjeet
Pakkauksen sisältö Cleaning Wipe - alkoholia sisältävä puhdistusliina, Coating Wipe –nestemäistä näytönsuoja-ainetta sisältävä liina, mikrokuituliina, käyttöohjee
Mikrokuituliinan koko 200 x 200 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NanoGo -Nestemäinen näytönsuoja mobiililaitteille”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *