JoyActor Verkkokauppa SportMate
 • SportMate Tuotekuva
 • SportMate Tuotekuva
 • SportMate Tuotekuva
 • SportMate Tuotekuva
 • SportMate Tuotekuva
 • SportMate Tuotekuva

SportMate

Arvio 4.10 5:stä perustuen 10 asiakkaan arvotukseen.
(10 tuotearviota)

59,00 

Uudet SportMate-langattomat nappikuulokkeet ovat huippu-urheilijoiden suosikit. SportMaten soundia ja syvää bassoa on kehuttu. Ne pysyvät täydellisesti korvissa ja ovat erittäin kevyet ja mukavat. Käyttäjien mielestä tämä SportMaten yksi ylivoimainen ominaisuus. Ohuen rakenteen ansiosta ne eivät tule lainkaan korvasta ulos ja mahtuvat kypäriin ja päähineisiin. Kuulokkeissa on erittäin laadukas mikrofoni, uusin bluetooth-teknologia ja niissä on pitkä akun kesto.

Moni on sanonut, että SportMate on tällä hetkellä hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras langaton nappikuuloke. P.S. kuulokkeet toimivat kaikkien kännyköiden kanssa. Vaihdettavat korvaosat.

30 päivän tyytyväisyystakuu ja 24 kk:n normaalitakuu.

Toimitus heti

Ohut rakenne - SportMate

Ohut rakenne

Ohuen rakenteen ansiosta ne eivät tule lainkaan korvasta ulos ja mahtuvat kypäriin ja päähineisiin, eivätkä paina näin ikävästi korvia.
Langaton - SportMate

Langaton nappikuuloke

SportMate on langaton huippukuuloke, joka käyttää uusinta bluetooth-tekniikkaa. Langaton kantomatka jopa 10 metriä.
Laadukas Mikrofoni - SportMate

Laadukas mikrofoni

Kuulokkeissa on erittäin laadukas mikrofoni. 4-5 tunnin toiminta-aika takaa pitkän nautinnon.

Technical specs

Bluetooth 4.2
Taajuusvaste 20-22,000 Hz
Mikrofoni Kyllä
Langaton kantomatka Jopa 10 metriä
Toiminta-aika 4-5 h
Valmiustila 180 h
Väri Punainen

10 arviota tuotteelle SportMate

 1. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Karra

  Hyvä ääni, myös bassot. Tosi kevyet ja pysyvät paikallaan kovemmassakin liikunnassa. Hyvä plussa oli mukana tuleva tavallinen kuulokepiuha, jolla saat kuulokkeet myös kytkettyä luuriisi langallisestikin, jos vaikka lataus pääsisikin loppumaan. Me like 🙂

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Anni

  Urheilullisen ihmisen ehdoton treenikumppani! Istuvat korvaan hyvin, erittäin kevyet, niskaan asettuva kiristin varmistaa vielä istuvuuden.
  Äänenlaatu on erinomainen, niin musikkia kuin puhettakin kuunnellessa. Ei kuulu mitään häiritseviä johtojen hankausääniä.
  Kännykän handsfree-käyttö monipuolistaa kuulokkeita entisestään. Puhelun vastapuoli ei moittinut kuuluvuutta lainkaan, joten hyvin taisi kuulua myös toiseen päähän.

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Chrisu

  Todella hyvät salilla ja urheiluun…
  pysyy hyvin päässä ja hyvä ääni.

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Hanna

  Toimii ja pysyy hyvin korvissa! Plussaa eri kokoisista vaihtonapeista niin sopii hyvin myös pieneen korvaan ja just esim. naisillekin 🙂

 5. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Mikko

  Istuvat hyvin päähän ja kätevät etenkin salilla harjoitellessa, sekä ulkona lenkillä. Äänenlaatu on tähän mennessä paras verrattuna edellisiin kuullokkeisiin, joita olen omistanut

 6. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Martti (varmistettu kirjoittaja)

  Kevyet ja hyvin korviin istuvat kuulokkeet. Kirkas ääni ja yllättävän hyvä basso. Erinomainen idea, että kuulokkeet voi tarvittaessa irroittaa bluetooth-osasta ja kytkeä mukana tulevalla johdolla suoraan puhelimeen! Toimii työmatkalla podcastien kuunteluun sekä juoksulenkillä.

 7. Arvostelu tuotteesta: 3 / 5

  Johanna Noreila (varmistettu kirjoittaja)

  Ääni on hyvä, parempi kuin aiemmissa vastaavissa, kuitenkin istuvuus korvaan ei ole paras mahdollinen, kuulokkeet irtoavat suht helposti.

 8. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Jukka

  Maastopyöräilyssä JoyActorin SportMate kuulokkeet pysyivät erittäin hyvin päässä ja äänentoistokin oli positiivinen yllätys. Urheiluun on vaikea löytää sopivia kuulokkeita ja nämä on myös hinnaltaankin varsin edulliset. Hyvä hintalaatu/suhde.

 9. Arvostelu tuotteesta: 3 / 5

  Salla Salo

  Kuulokkeet ovat kevyet, pysyvät hyvin korvissa. Basso on loistava. Harmittavasti akun kesto ei riitä pitkille pyörä- tai juoksulenkeille, kuten maratonmatkoille. Akku kestää ainoastaan noin 3 tuntia. Lisäpiuha suoraan kännykkään on hyvä akun loppuessa, mutta langattomuus oli nimenomaan se asia, jonka takia kuulokkeet ostin.

 10. Arvostelu tuotteesta: 2 / 5

  Mikko M

  + ääni hyvä
  + pysyy hyvin päässä.
  + välijohto ei aiheuta kahisevaa ääntä.
  – akun kesto HUONO, täytyy ladata joka kerta

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *