JoyActor Verkkokauppa Supertarjous Jounin Kaupan asiakkaille
Ale!
  • jounin-kauppa-ledit
  • nappi-led

Supertarjous Jounin Kaupan asiakkaille

30,80  14,90 

Näy muodikkailla ulkoiluledeillä! RAJOITETTU ERÄ NOPEILLE. (Norm. hinta 30,80€)

Ulkoile, laske ja hiihdä turvallisesti ja tyylillä. Myös lapsille ja lemmikeille.

NYT ILMAINEN TOIMITUS 2 päivässä kirjekuoressa suoraan kotiin.

 

Kenkäledi 2 kpl

Muodikas kenkäledi pysyy kenkien ja monojen kantaosassa nerokkailla kenkäystävällisillä muovisilla tarttumahampailla. Kävelyyn, juoksuun, hiihtoon, lasketteluun ja muuhun ulkoiluun sopiva säänkestävä ja tyylikäs​ ledivalo on varustettu erittäin kirkkaalla ja näkyvällä kaarivalolla. Erinomainen näkyvyys pimeässä lisää liikkumisen ja harrastamisen turvallisuutta.​ Kenkäledi asettuu helposti kenkään, on erittäin kevyt ja siinä on sekä jatkuva että vilkkuva valo.

Kenkälediä voi käyttää myös vaatteiden päällä käsissä, jaloissa, laukuissa sekä polkupyörän, lastenvaunujen ja veneiden tangoissa. Paristo kestää noin 70-80 käyttötuntia ja on helposti vaihdettava yleisin edullinen nappiparisto.

Pakkauksessa 2 kpl tyylikkäitä sinisiä ledejä valkoisella kehyksellä

Lue lisää tuotteesta

 

Nappiledi 2 kpl

Erittäin suosittu ja kaunis nappiledivalo sopii kaikkeen liikkumiseen talvella hiihdosta lasketteluun ja kävelyyn.  Klipsillä tyylikäs ja muodikas ledi pysyy kypärässä, pipossa, hanskoissa, repussa, kengissä, vaatteissa ja lemmikin pannoissa. Se on arvokas turva jokaiselle ulkoilijalle perheen pienimmistä ja aktiiviurheiljoista lemmikkeihin asti.

Nappiledi palaa jatkuvasti tai muuttuu vilkkuvaksi yhdellä napin painalluksella. Se on varustettu kolmella erittäin kirkkaalla ja näkyvällä ledivalolla sekä pitävällä klipsillä ja avaimenperä/kantonauha-aukolla.​ Erinomainen näkyvyys pimeässä
lisää liikenteessä, liikunnassa, harrastuksissa ja muualla turvallisuutta. Ledin saa helposti roikkumaan nauhasta tai avaimenperästä.

Nappiledit sopivat myös koirien ja lemmikkien kaulapantoihin. Paristo kestää noin 70-80 käyttötuntia ja on helposti vaihdettava yleisin edullinen nappiparisto.

Pakkauksessa 2 kpl tyylikkäitä sinisiä ledivaloja valkoisella takakannella

Lue lisää tuotteesta

Tuotetunnus (SKU): jounin-kauppa-ledit Osasto:

Tekniset tiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Supertarjous Jounin Kaupan asiakkaille”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *