JoyActor Verkkokauppa TinyMate
 • TinyMate
 • TinyMate
 • TinyMate
 • TinyMate
 • TinyMate
 • TinyMate

TinyMate

(75 tuotearviota)

119,00 

Pieni ja höyhenen kevyt. Uusi ultraääniliimattu runko ja 36 kk TAKUU. Täysin langaton nappikuuloke yllättää uskomattomalla äänenlaadulla ja erottelukyvyllä, joka voittaa lukuisat isommatkin kuulokkeet. Syvällä bassolla ja kirkkaalla diskantilla varustettu TinyMate eristää ympäristön äänet poikkeuksellisen hyvin lentokoneessa ja junassa. Pysyy erinomaisesti kaikissa korvissa myös urheilussa.

Kuulokkeiden käyttö ei voi tästä helpommaksi muuttua – avaa vain laturin kansi ja kuulokkeet yhdistyvät laitteeseesi automaattisesti. Kun haluat lopettaa kuuntelun, laita kuulokkeet latauskoteloon ja sulje sen kansi – kuulokkeet menevät pois päältä ja latautuvat nopeasti. Voit kuunnella musiikkia tauotta jopa 3 tuntia, latauskotelon avulla lataat ne neljästi täyteen eli yhteensä kotelon kanssa saat huikeat 15 tuntia musa-aikaa ja 20 tuntia puheaikaa.

Bluetooth 5.0 tarjoaa erinomaisen akun keston ja viiveettömän äänen. Huikea äänenlaatu ja uusin tekniikka ei kuitenkaan tarkoita korkeaa hintaa. Lisäksi MIKROFONI molemmissa kuulokkeissa ja voit puhuessa käyttää vain toista kuuloketta.

Katso TinyMateen ohjeet täältä https://joyactor.com/tinymaten-kayttoohje/

Varastossa – toimitus heti

Tuotetunnus (SKU): tinymate Osasto:

Mekin suosittelemme tätä tuotetta

Höyhenen kevyt

Höyhenenkevyt

Erittäin kevyet (4 g / kuuloke) kuulokkeet uskomattomalla äänenlaadulla.
Pitkä akunkesto

Kätevä latauskotelo

Lopettaessasi kuuntelun, laita kuulokkeet koteloon - ne latautuvat taas nopeasti täyteen.
Bluetooth 5

Bluetooth 5

Bluetooth 5.0 tarjoaa erinomaisen akun keston ja viiveettömän äänen.

Technical specs

Bluetooth 5.0
Yhtäjaksoista soittoa 3 h
Yhtäjaksoista puhetta 4 h
Latausalustasta latauskertojen määrä 4 kertaa
Latausalustan kapasiteetti 500 mAh
Latausaika 45 minuuttia
Valmiusaika 120 tuntia
Yhden kuulokkeen paino 4 g
Kuulokkeiden ja latausalustan paino 141 g

75 arviota tuotteelle TinyMate

  Sanna
  5.3.2020
  Kestää hyvin korvissa, liikkuessakin. Äänentoisto erittäin hyvä, kuunteli sitten musiikkia tai puhetta. 5/5
  Karla
  15.2.2020
  Loistavat kuulokkeet, joissa on hyvä äänentoisto!
  Thomas
  15.2.2020
  Todella hyvät korvissa ja todella hyvä äänenlaatu
  Roosa Leinonen
  14.2.2020
  Hyvä äänenlaatu ja sopii treenaamiseen super hyvin!
  Kimmo Korhonen
  4.2.2020
  Takuu on kattava. Sain uudet kun alkuperäisistä hajosi kotelo ja ri pysynyt päällä kun 15-30 Min ilman musiikkia vaikka puhelimessa oli päällä bluethooth mutta korvaavat kuulokkeet korjasi kaikki ongelmat ja paketissa oli mukavia extrojakin nyt olen tyytyväinen. Voi puhua puhelimeen vaikka tuulella tai vaikka kuunnella musaa kun pesee hampaita dähköhammasharjalla.
  Noora Korolainen
  21.1.2020
  Erittäin onnellinen kuulokkeiden käyttäjä täällä! Kannatti odottaa, olivat todella mieluinen yllätys, sillä nappikuulokkeita en ole aiemmin pidemmän päälle tykännyt käyttää. Näitä olen käyttänyt useissa eri tilanteissa. Nämä istuvat hyvin korviin, ei tarvitse korjailla asentoa alkuasettelun jälkeen. Mahtava äänenlaatu, käyttämisen helppous, ympäristön äänien vaimennus kaikki tekevät näistä huiput.
  Laura Lappalainen
  21.12.2019
  Äänenlaatu on hyvä ja pysyy korvissa tosi hyvin. Oli tosi helppoa saada toimimaan.
  Hemmoka
  21.12.2019
  Suosittelen! Hyvä äänenlaatu ja helppokäyttöiset!? Mukava asiakaspalvelu.
  Uuna
  21.12.2019
  Hyvältä tuntuu päässä
  Vilma
  20.12.2019
  Ihan huippuhyvät!! Ihan nextil leveleil pääsee ku kuuntelee näil musaa!!
  Jeremias
  20.12.2019
  Äänenlaatu, akunkesto ja helppokäyttöisyys yllättää kuulokkeiden käyttäjän. Suosittelen!
  Taru Yltiö
  20.12.2019
  Hyvät ja näppärät kuulokkeet!
  Perttu
  20.12.2019
  Todella hyvät kuulokkeet!
  Perttu
  20.12.2019
  Loistavat kuulokkeet!
  Aaron
  20.12.2019
  Mehevä soundi ja pätevä korvatuntuma!
  Joonas
  23.5.2019
  Toimivat kuulokkeet hyvällä äänenlaadulla. Käyttömukavuus yleensäkin johdollisiin verrattuna next level! Omalla kohdalla parani vielä, kun laitoin toiseen korvaan paksumman tulpan. Terv. eripari korvat.
  Venkku
  11.5.2019
  Hyvä äänenlaatu ja vaimentaa melun ympäriltä ja on hyvän mallinen korvalle.
  Akseli
  21.3.2019
  Kuulokkeet mukavat päässä ja muuten hyvät, mutta kun kuuntelee hiljaisella niin kuuluu ikävä suhina..
  Hannu Vuorisalo
  16.3.2019
  Hyvä ääni. Istuvuus ihan ok. Kuntoillessa ei vielä oo päässy testaamaan kovin kauaa, mutta asennettava uudestaan korviin tovin jälkeen. Takuu 10+, putosi lattialle ja aukes niin uusi tuli parin päivän jälkeen. Kiitos
  Elias
  9.3.2019
  Todella hyvä ääni, sopii korviin hyvin ja kätevät. Suosittelen!
  Aarne
  9.3.2019
  Hyvä äänenlaatu, suosittelen
  Masa
  28.2.2019
  Muuten iha jees paitsi kerran tippui maahan ja piirilevyt tulivat ulos mut laatu 10/10
  Janina
  28.2.2019
  Hei, jos kuulokkeiden yhdistämisessä on ongelmia, kannattaa tsekata sivuiltamme Tinymate käyttöohjeet. Sieltä löydät super hyvät ohjeet ja saat varmasti kuulokkeet paritettua! :)
  S
  27.2.2019
  Todella hyvät kuulokkeet! Ainoa miinus, kun laittaa kuulokkeet koteloon ja kannen kiinni niin ei aina lopeta yhdistämistä.
  Ellinoora Lepistö
  19.2.2019
  Aluksi toimi hyvin mutta nyt alkanut ääni pätkimään kuulokkeiden välillä, jos käytössä vain yksi niin ääni tulee normaalisti.
  Reply from Janina:
  Moikka Ellinoora, Kiitos palautteestasi. Jos kuulokkeiden yhteys pätkii, kannattaa sammuttaa molemmat ja poistaa bluetooth laitepari puhelimestasi. Kun yhdistät uudelleen, pitäisi taas toimia normaalisti.
  Tiina
  8.2.2019
  Loistava äänenlaatu, blokkaavat taustaäänet todella hyvin. Epäilin ennen tilausta istuvuutta pieniin korviini, mutta sekä keskikokoisilla, että pienillä tulpilla istuvuus erittäin hyvä. Merkit kuulokkeissa eivät kestäneet tulppien vaihtoa ja nyt korvissa tunnuksettomat kuulokkeet. Tämä ei tietenkään haittaa minua, mutta markkinoinnilliselta kannalta, kannattaisi keksiä muu ratkaisu kuin pelkät tarrat. Ainoa harmittava puoli on akun kesto, näillä kun tekisi mieli kuunnella musiikkia koko ajan, varsinkin iltaisin kotona lähes aina korvissa. Yhteys myös pätki varsinkin alkuun ulkona pipo päässä jonkin verran, nyt on onneksi parantunut. Kun akun käyttää ihan loppuun ja telakan virta ei ilmeisesti riitä lataamaan kuulokkeita, jäävät kuulokkeet päälle ja yhteys puhelimeen ei katkea, vaikka kannen laittaa kiinni. Mutta kaikesta tästä huolimatta parin kuukauden käytön jälkeen ei voi kuin suositella!
  Petri
  3.1.2019
  Huippu äänentoisto. Käytettävyyden helppous ja istuvat hyvin korviin. Paras joululahja. Käyttäjä poika 13v.
  Sanna
  2.1.2019
  Todella istuvat kuulokkeet, mutta kun kuuntelee jotain niin kuulokkeiden suhina haittaa kuuntelemista.
  Pirpa
  27.12.2018
  Huippuhyvät kuulokkeet, joita on miellyttävä käyttää. Nämä eristää hyvin ulkopuolisia ääniä: tulee esimerkiksi välillä ruuhkabussissa jätettyä korviin, vaikkei olisi mitään kuuntelussakaan!
  Riikka
  27.12.2018
  Tytölle joululahjaksi ja vaikuttaa todella tyytyväiseltä ja sopivat korvaan, vaikka tätä vähän epäilin, kun kyse on 14v lapsesta.
  Make
  21.12.2018
  Kokonaisuutena hyvät kuulokkeet. Eivät aina käynnisty kotelosta ottaessa ja välillä yhdistämisessä ongelmia.
  Tiia
  20.12.2018
  Parhaimmat kuulokkeet mitkä mulla on ollut ! Eristää ulkoäänet tosi hyvin.
  Tanja
  19.12.2018
  Suosittelen! Pysyvät hyvin korvissa ja äänenlaatu todella hyvä!
  Hannes
  19.12.2018
  Positiivinen yllätys - äänenlaatu loistava ja sulkee ympäristön äänet todella hyvin. Pysyvät hyvin korvissa, ja vaihtoehtoisia päitä on useita, joten jokaiselle löytyy varmasti sopivat. Latausboksi on kätevä ja kulkee helposti mukana. Suosittelen, hinta-laatusuhde kohdillaan!
  Markus
  19.12.2018
  Voin ehdottomasti suositella! Erittäin hyvä äänenlaatu ja kätevä latauskotelo. Sopivat loistavasti myös treenikäyttöön.
  Olivia
  18.12.2018
  Todella hyvät ja kompaktit kuulokkeet! Kuulokkeissa hyvä basso ja hyvä äänieristys. Hyvä hinta/laati suhde. Sopii kaikille puhelimille, mutta jos omaat iphone puhelimen suosittelen ostamaan applen earpodsit jos haluat tarkkailla kuulokkeiden akkua, muuten Tinymate kuulokkeet hyvät iphonelle sekä androidille. Ei suurta eroa applen kuulokkeihiin.
  Joakim
  17.12.2018
  Nämä kuulokkeet yllätti todella positiivisesti. Mitkään langalliset nappikuulokkeet eivät yleensä ole pysyneet korvissani, joten vähän pelkäsin miten näiden kanssa käy. Pysyvät kuitenkin todella hyvin korvissa, vielä en ole saanut näitä putoamaan. Äänenlaatu on erittäin hyvä! Ainoa häiritsevä asia on kotelon vilkkuva led-valo joka vilkkuu tauotta vaikka kuulokkeet olisi jo latautuneet täyteen, sitä ei pysty sammuttamaan.
  EA
  17.12.2018
  Sopivat ja pysyvät hyvin. Laadukas äänenlaatu. Tosi hyvät. Ei kuule äidin kysymyksiä ;) Lataa hyvin. Latausjohto lyhyt.
  salla
  17.12.2018
  Huippuhyvät! On muuttanut musiikinkuunteluni ihan täysin! Alussa oli ongelmia kuulokkeiden parittamisen kanssa, mutta sen jälkeen kaikki on mennyt hyvin! Yksi miinus on se että kun kuuntelee musiikkia hiljaa, taustalla kuuluu ärsyttävä surina:(( muuten aivan täydelliset!!
  Johanna
  17.12.2018
  Ääneenlaatu on älyttömän hyvä ja basso yllättää todella. Eristää äänet ympäristöstä huolella, ei kuule vieressä olevan puhetta eikä edes ohiajavia autoja. Miinusta hiukan nappien muotoilusta, pysyy kyllä korvassa hyvin, mutta pidemmän ajan (monien tuntien) jälkeen korvat kipeytyvät vähän, niin kuin monien muiden nappikuulokkeiden kohdalla. Pienimmät napit ovat liian pienet ja keskikokoiset hiukan liian isot, eli siltä väliltä olevat olisivat minulle parhaat. Kokonaisuudessaan parhaat nappikuulokkeet, joita olen kokeillut, tulevat olemaan kovassa käytössä kyllä.
  Jere
  16.12.2018
  Pitää minkä lupaa! Erinomaiset!
  Erika
  16.12.2018
  Todella hyviä!
  perttu.jokivuori00
  15.12.2018
  Iha sairaan hyvät!!
  Sakari
  15.12.2018
  Tosi hyvät päässä, eivät tipu. Todella hyvä äänenlaatu ja basso paukkuu minkä kerkee.
  Ronja
  15.12.2018
  Kuulokkeet todella hyvät ainut miinus että kotelo saattaa mennä helposti rikki
  Jenny
  14.12.2018
  Tosi hyvät kuullokkeet! Napit istuvat korvaan hyvin ja soundi on hyvä! Olen todella tyytyväinen. Suosittelen näitä myös muille!
  Andreas
  14.12.2018
  Super nöjd med dessa lurarna. Bra ljud och lång batteritid, dessutom sitter dom bekvämt och faller aldrig ur. Anslutningen har för mig varit väldigt stabil.
  Camilla
  14.12.2018
  Bästa hörlurarna jag har haft! Jätte bra ljudkvalitén och sitter bra i öronen. Lätta att använda och dom ser dessutom bra ut.
  Siiri
  14.12.2018
  Hyvä soundi ja mukavat käyttää.
  Netsku
  14.12.2018
  Muuten hyvät, mutta eivät tahdo alkuunkaan pysyä korvissa edes pienimmillä tulpilla, meinaavat pulpahtaa heti laitettaessa pois. Urheiluharrastuksen takia olisi hyvä jos pysyisivät korvissa myös liikkuessa.
  Mari
  14.12.2018
  Aivan mahtawan hyvät!! Suosittelen todellakin lämpimästi
  Henna
  14.12.2018
  Kuulokkeet on toiminut odotetusti ja äänenlaatu jopa ylitti odotukset. Kuulokkeiden yhdistämisessä oli alkuun ongelmia, kun vaan toinen toimi ja toinen ei, mutta netistä löytyi hyvät käyttöohjeet jonka mukaan saatiin homma toimimaa. Voin suositella näitä myös muille.
  Jonna
  14.12.2018
  Tosi hyvät kuulokkeet! Alussa oli vähän ongelmia, kun kuulokkeet ei ollu paritettu keskenään. Onneksi löysin hyvät ohjeet hommaan ja näin se sitten onnistuikin aika vaivattomasti! Tyytyväinen!!
  Ossi
  7.12.2018
  Äänenlaatu on hyvä ja kuulokkeet ovat mukavat, mutta kuulokkeiden kanssa on hieman ollut lataus/yhdistämis ongelmia. Muuten erinomaiset kuulokkeet.
  christian
  5.12.2018
  Hyvät kuulokkeet mutta jotain epämääräistä surinaa kuuluu ja kun musiikin lopettaa surinan kuulee paremmin n 5 sec ajan
  Emma
  15.11.2018
  Kerranki ostos, jota en kadu jälkeen päin. Aluksi en meinannut saada kuulokkeita paritettua, mutta ongelma hoitui hetkessä hyvän asiakaspalvelun takia. Napit istuvat korvaan hyvin, eivätkä putoa. Äänen laatu on hyvä, kuten myös mikrofoninkin.
  Sappe
  15.11.2018
  Helkkarin hyvät! Toimii ku junan vessa. Plussia: hyvä soundi, ei irtoo korvista, ei kuulu musiikki läpi kuulokkeista ja peittää kivasti muut äänet ympäriltä. Miinuksia on vähä aluks vaikee parittaa kuulokkeet mut sen jälkee ei oo tullu ongelmia. Sopii hyvin mihi tilanteeseen vain!
  Katri
  13.11.2018
  Musiikki kuuluu erittäin selkeästi, pientä rahinaa huomioimatta. Kantama on sopiva. Super helppokäyttöiset!
  Riku Jaatinen
  13.11.2018
  Hyvät, mahtavat kuulokkeet. Sopii hyvin korvaan. Äänenlaatu aivan mahtava.
  Jaska Löfgren
  13.11.2018
  On kyllä hyvä ääni ja basso, mutta ei vaan sovi korviini. Pienimmilläkin tulpilla ei onnistu. Muotoilussa olisi siis ehkä hiukan parannettavaa. Myös käyttöliittymä huono, esim. kuulokkeiden paritus hemmetin vaikeaa.
  Reply from Heikki Leskelä:
  Moikka Jaska! Kiitti tosi paljon asiakkuudesta, palautteesta ja kehuista kanssa. Mitä jos etsitään vielä uudenlaisia korvasovittimia, jos silloin toimisi. Laita asiakaspalvelupuhelimen Whatsappin, instan tai mailin kautta viestiä, mitä voitaisiin tehdä ja yritetään löytää jokin kiva ratkaisu. Meillä on myös prototyyppejä muista designeista, jos jokin niistä sopisi.
  Nuutti Roponen
  10.11.2018
  Todella helppokäyttöiset ja loistava äänenlaatu
  Joona Blomqvist
  9.11.2018
  Tosi hyvät tosi kevyet ja kuuluu hyvin ja helppo käyttää
  Timi
  9.11.2018
  Hyvät vaikka aluksi näiden kanssa tappelinkin parisen tuntii et sain molemmat toimii mut tyytyväinen olen. Kiitos
  Otso
  9.11.2018
  Tosi hyvät ja hienot
  Tommi Lehto
  9.11.2018
  Erittäin hyvät. Täytti toiveet.
  Matias
  9.11.2018
  Aivan huikeat! Paljon paremmat mitä odotin. Hintalaatusuhde on todella hyvä. Tosi helppokäyttöiset kuulokkeet! Aluksi saattaa olla vaikeuksia saada kumpikin kuuloke toimimaan mutta siihen löytyy ohjeet netistä.
  Miika
  9.11.2018
  Älyttömän hyvät kuulokkeet, kirkas soundi ja mukavan tuntuset. Voin lämpimästi suositella kyseisiä kuulokkeita!
  Elina Valjakka
  7.11.2018
  Kätevät ja hyvä soundi
  Eetu
  7.11.2018
  Äänenlaatu ja akunkesto yllättävät positiivisesti. Paluuta langallisiin ei enää näiden jälkeen ole
  Maria Järvinen
  7.11.2018
  Tosi hyvät kuulokkeet! vähän häikkää latauksessa välillä mut on hintansa arvoset.
  Mikael
  7.11.2018
  Aivan loistavat kuulokkeet esimerkiksi työmaalla autoa lastatessa. Istuu hyvin korviin eivätkä johdot takerru joka paikkaan. Äänenlaatu on hyvä ja käyttäminen helppoa. Suosittelen!
  Jukka
  5.11.2018
  Tosi hyvä äänentoisto ja pysyy hyvin urheillessa päällä, suosittelen.
  Pekka Peippo
  2.11.2018
  Istuvuus ja käytön helppous maistuu!Rokit jytisee huolella!EI tarvii enää roikottaa johtoja kaulalla,suosittelen!!
  Bill
  27.10.2018
  Ihan oikeesti!! Sairaan hyvät soundit ja mukavat käyttää.
  Jenni
  20.10.2018
  Aivan älyttömän hyvät. Täytti todellakin odotukset ja rahan arvoiset!
Lisää arvio
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *