JoyActor Verkkokauppa WaterBass 2 kpl
Ale!
 • WaterBass
 • WaterBass

WaterBass 2 kpl

(1 tuotearvio)

178,00  159,00 

Sisältää 2 WaterBass – kaiutinta

Valitse värisi ja musiikkisi ja luo haluamasi tunnelma.

Markkinoiden monipuolisin kaiutin tuo tunnelmaa kotiin, töihin, matkalle, saunaan, paljuun, ulos tai ihan mihin vaan! Energisoivat nosteet ja tanssit päälle tai rauhallinen rentoutustuokio missä ja milloin tahansa. Sinä päätät, WaterBass luo tunnelman yhdessä äänen ja valon kanssa. Täydellisen vedenpitävyytensä ansiosta tätä kaiutinta voi huoletta kelluttaa paljussa sekä uima-altaassa ja poreammeessa. Voit napata kaiuttimen myös mukaasi suihkuun tai saunaan ja kesäisin laiturillesi, veneretkelle tai heittää sen vaikkapa järveen. Vain mielikuvitus on rajana sille, missä ja miten WaterBass soittaa musiikkisi.

Ledivalot saat näyttävästi välkkymään tai voit luoda tunnelmallisen ilmapiirin jatkuvalla valolla. Väreina ovat vihreä, keltainen, punainen, pinkki, turkoosi, tummansininen sekä neutraali vaalea valo. Yksi kaiuitin sisältää kaikki värit ja värit ovat helposti vaihdettavissa nappia painamalla, halutun tunnelman mukaisiksi. Hämäriin ja pimeisiin tiloihin saat tämän kaiuttimen avulla juuri haluamasi värimaailman ja kaiutin toimiikin samalla myös design – valaisimena.

WaterBass sisältää myös mikrofonin puheluita varten ja hyvän äänenlaadun johdosta se sopii myös neuvottelupuheluihin. WaterBass sopii siis moneen käyttötarkoitukseen, mutta mikä tärkeintä saat nauttia musiikista hyvällä äänenlaadulla.

Yhdistä kaksi kaiutinta yhteen
Voit halutessasi yhdistää eli ketjuttaa kaksi WaterBassia ja pääset nauttimaan tuplasti muhkeammasta äänestä. Musiikki tulee siis samaan aikaan molemmista kaiuttimista. Voit hallita kumpaakin kauitinta samanaikaisesti yhden kaiuttimen ohjaimilla tai puhelimellasi. Kaiuttimet soittavat L- ja R-puolet automaattisesti.

Stereo-ominaisuus tuo ääneen huomattavasti lisää ulottuvuuksia ja syvyyttä, voit myös ripustaa kaiuttimet eri puolille huonettasi ja nauttia näin muhkeasta äänimaailmasta ja tilan tunteesta. Suosittelemme aina hankkimaan kaksi WaterBassia stereo-ominaisuuden tuoman huomattavan lisäarvon vuoksi.

Sopii sisustukseen myös sisätiloissa
Tyylikäs muotoilu ja kauniit värit luovat ledivalojen ansiosta taianomaisen tunnelman myös sisätiloissa. WaterBassin valoissa on myös disko-asetus joka on takuuvarma juhlien tunnelmannostattaja.

WaterBass mukana merten puhdistamisessa ja suojelussa. Lahjoitamme jokaisesta myydystä WaterBass kaiuttimesta 1 € Itämeren suojelusäätiölle. Kaiuttimen pakkaus tehdään Itämeren levästä ja seuraavan mallimme valmistuksessa on käytetty meristä kerättyä pullojätettä.

WaterBass – kaiuttimen voit myös painattaa haluamallasi painatuksella tai logolla, lisätietoja info@joyactor.com

Takuu 2 vuotta.

Teknisiä tietoja

 • Bluetooth: 4.2+EDR
 • Virta: 5W
 • Akku: 2600 mAh
 • Taajuusvaste: 115Hz-16kHz
 • Kantama: >18m
 • Toiminta aika: 8-10h
 • Latausaika: 2-3h
 • TWS-teknologia mahdollistaa yhdistämisen toisiin laitteisiin

Lue lisää teknisistä tiedoista alempaa klikkaamalla “Tekniset tiedot” välilehteä.

Maksaminen
Voit maksaa WaterBassin juuri sinulle sopivalla tavalla, joko useassa kuukausierässä tai kerralla. Lisää WaterBass ostoskoriin, etene kassalle ja valitse sinulle sopiva maksutapa.

Toimitus heti

Tuotetunnus (SKU): waterbass-2-kpl Osasto:

Mekin suosittelemme tätä tuotetta

WaterBass kelluu

Kelluva ja vesitiivis

WaterBass on kelluva ja vesitiis bluetooth-kauitin.
WaterBass kirkkaat värit

Kirkkaat led-valot

Ledivalot saat näyttävästi välkkymään tai voit luoda tunnelmallisen ilmapiirin jatkuvalla valolla.

Täydellinen kumppani paljuun

Laita WaterBass paljun keskelle ja nauti muhkeasta äänestä ja tunnelmallisesta valaistuksesta.

Tekniset tiedot

Bluetooth V4.2
Teho 5W
Vedenkestävyys IPX7
Akun kapasiteetti 2600 mAh
Virtalähde DC 5V/1V
Taajuusvaste 115 Hz - 16KH
Kantama n. 19 m (avoin tila)
Ohjainyksikkö 4 ohmia 5W / 53 mm
Latausportti Micro USB
Soittoaika Jopa 10 tuntia
Latausaika 3-4 h

1 arvio tuotteelle WaterBass 2 kpl

  Sanni
  16.12.2018
  Hankin nämä kaiuttimet kesällä festareilta ja olivat kovassa käytössä kesän riennoissa, saunailloissa, grillijuhlissa ja telttaretkillä. Myöhemmin syksyllä nämä toivat ihanat värit kotiini ja käytän näitä edelleen toisinaan suihkussa ja saunassa. Upea tuote ?
Lisää arvio
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *