JoyActorin tarina

Me istuimme 2016 syksyllä sympaattisessa kahvilassa ja kaikilla oli suuri palo tehdä jotain jännittävää ja innostavaa jatkuvasti muuttuvassa kulutuselektroniikkakentässä. Tekemisessä tulisi olla paljon iloa sekä toisten ihmisten huomioonottamista.

Pehmeän ja maistuvan iltakahvin kera syntyi ajatus ”JoyActor”. Työstimme suunnitelmaa onnellisista aamuvarhaisista yön harmonisiin hetkiin. Uskomme vahvasti löytäneemme sen, mitä haluamme olla ja miten yritys voi olla kuin henkilö ja esimerkki muille yrityksille.

Parhaita innovaatioita ei enää tehdä suuryrityksissä vaan ketterissä start-upeissa ympäri maailmaa yhdessä suurten valmistajien kanssa. Meidän tehtävämme on löytää parhaat laitevalmistajat ja muokata heidän tuotteitaan juuri meidän asiakkaidemme tarpeisiin. Sekä tarjota asiakkaillemme uusimpia ja jännittäviä innovaatioita nyt ja tulevaisuudessa.

Ensimmäinen askeleemme oli tuoda asiakkaillemme parhaimmat kuulokkeet – erinomaiset ominaisuudet, ainutlaatuinen muotoilu ja lisäksi käyttäjän mieltä lämmittävällä hinnalla. Ja se tyytyväisyystakuu.

Heikki Leskelä

Heikki Leskelä

Founder
Joy President
hexu@joyactor.com

Robin Holst

Finance & Administration Manager
Joy Partner
robin@joyactor.com
August Danson

August Danson

Logistics Manager
Joy Actor
august@joyactor.com
Anna Kurmaeva

Anna Kurmaeva

Design Manager
Joy Actor
anna@joyactor.com
Antti Turtiainen

Antti Turtiainen

Vice President Sales
Joy Maker
antti@joyactor.com

Ota yhtettä