Ystävänpäivä todisti suomalaisille tutun väitteen vanhaksi

Halauksia, hymyjä ja iloisia kohtaamisia. Kaupungin vilkkain keskusaukio koki kummia, kun JoyActor kumppaneineen tempaisi halauskyltit esiin. Lue, miten voit hypätä maailman positiivisimman porukan remmiin.

Kuka vielä sanoo, että suomalaiset ovat ujoa ja juroa kansaa? Osoitimme ystävänpäivänä 14.2.2019, että väite on auttamattomasti vanhentunut.

JoyActor järjesti yhdessä OP Helsingin, CityShopparin ja ystävien kanssa Kampin keskusaukiolla tempauksen, joka jäi takuuvarmasti ohikulkijoiden mieleen. Huikeiden erikoisetujen, ilmaiskuponkien, suklaan ja pimeässä pelastavien jalkaledien lisäksi aukiolla jaettiin ilmaisia halauksia.

Suomalaisten maailmankuulu – vähintään puolen metrin mittainen – henkilökohtainen tila unohtui nopeasti, kun avasimme kädet leveälle ja toivotimme hyvät ystävänpäivät. Vaikka kasvoille levisi yllättyneitä hymyjä, otettiin halauksia vastaan ilahtuneesti.

Oli valloittavaa olla todistamassa, kun hymyt levisivät kauppakeskuksessa viraalia kissavideotakin nopeammin. Osa ohikulkijoista innostui tempauksesta niin, että he liittyivät seuraamme halailemaan kanssashoppailijoita.

Ystävänpäivän lämpöä olivat jakamassa myös brändilähettiläämme: valovoimainen tennispelaaja Mia Eklund sekä inspiroiva FightBackin perustaja Pekka Hyysalo.

Halauksella on tutkitusti lukuisia terveyshyötyjä, puhumattakaan siitä tunteesta, kun ihminen kokee tulleensa kohdatuksi. Kun ihminen saa apua tai hyvää oloa, inspiroituu hän usein antamaan sitä eteenpäin.

JoyActorin missiona on tarjota käyttäjillemme parhaita kuulokkeita ja arkea rikastuttavia elektroniikkatuotteita, sekä toimia vastuullisena esimerkkinä muille yrityksille. Positiivisuuden ja hyvän jakaminen ei ole meiltä pois! Etenemme pieni teko kerrallaan kohti haavettamme: haluamme olla maailman positiivisin brändi. Kun siis vastaan kävelee hymyilevä tyyppi JoyActorin kuulokkeet kaulalla, tiedät, mistä on kyse. Heitä kaverille hymy – se on luonnonvara, jota saa tuhlata.

Kampin ystävänpäivätempaus sai positiivista palautetta niin yhteistyökumppaneilta, kauppakeskukselta kuin ohikulkijoiltakin. Kun työpäivän päätteeksi jalkoja väsyttää, mutta peilistä katselee paria hymyryppyä rikkaammat kasvot, tietää olevansa oikealla tiellä. Mieleen nousee kuitenkin yksi kysymys ylitse muiden:

Olisiko aika päivittää sitä tarinaa, jota kerromme suomalaisuudesta?

 

Ystävänpäivän menossa mukana:
OP Helsinki, CityShoppari, DriveNow, Leader, Viking Line, Rush, tennispelaaja Mia Eklund, FightBackin perustaja Pekka Hyysalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *